Μάντζιος: «Δεν σταθήκαμε στις απουσίες»

Gazzetta team
Μάντζιος: «Δεν σταθήκαμε στις απουσίες»

bet365

Ο Άκης Μάντζιος στάθηκε στην ωριμότητα των παικτών του και εξήγησε γιατί ο αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης έγινε υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες για την ομάδα του.

Ο προπονητής του Άρη μίλησε στα κανάλια Novasports έπειτα από τη νίκη της ομάδας του. «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Κάνανε ένα καλό και μεστό παιχνίδι. Το τελευταίο δεκαπενθήμερο ήταν δύσκολο για μας γιατί χάσαμε τον αγωνιστικό ρυθμό μας και θα έλεγα ότι η απόδοσή μας ήταν ένα ερωτηματικό. Αυτό φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο όπου δεν είχαμε ρυθμό, μας έλειψε η ένταση και η ταχύτητα. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι, χάσαμε ευκαιρίες. Θέλαμε να κρατήσουμε το σκορ για να μείνουμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας», είπε και ρωτήθηκε για τον Ματέο Γκαρσία. «Πήραμε σημαντική βοήθεια από τον Ματέο Γκαρσία, όπως και από άλλα παιδιά τα οποία έδωσαν τα πάντα για την ομάδα». Ρωτήθηκε για τις επιπτώσεις του κορονοϊού στην προετοιμασία της ομάδας του. «Η αλήθεια είναι ότι είχαμε πολλά προβλήματα καθώς 7-8 παιδιά είχαν κορονοϊό, ο Ροζ ήταν τιμωρημένος ενώ ο Σάσα έχει πρόβλημα στη μέση. Δεν σταθήκαμε στα προβλήματα και στις απουσίες. Αυτή τη στιγμή μετράει το τρίποντο και μαζί και η βελτίωση. Δείξαμε πόσο πολύ θέλαμε το παιχνίδι με την απόδοσή μας στο δεύτερο ημίχρονο», είπε.

Ρωτήθηκε για το γεγονός ότι ο Άρης παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας πέντε νίκες και μία ισοπαλία σε σύνολο έξι αγώνων. «Είναι ωραίο που είμαστε πρώτοι, το έχουμε ξαναπεί αυτό αλλά πρέπει να παραμείνουμε σοβαροί καθώς υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη. Όλες οι ομάδες δεν είναι έτοιμες και έχουν απλά καλά διαστήματα, οφείλουμε να παραμείνουμε προσγειωμένοι και ήρεμοι. Εμείς πρέπει να βελτιωνόμαστε και να προχωράμε προσγειωμένοι και ήρεμοι», απάντησε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα