Άρης: Με Σιαμπάνη στην 11αδα

Gazzetta team
Άρης: Με Σιαμπάνη στην 11αδα

bet365

Ο Μάριος Σιαμπάνης θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με τη φανέλα του Άρη καθώς θα υπερασπιστεί την εστία των «κίτρινων» λόγω των απουσιών των Κουέστα, Μπουσέ.
Οι δύο έμπειροι τερματοφύλακες δεν είναι στην αποστολή του Άρη όπως και ο Φακούντο Μπερτόγλιο καθώς δεν προπονήθηκαν με την ομάδα στις τελευταίες δέκα ημέρες Επίσης, ο Κριστιάν Γκάνεα έχασε το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας κι έτσι δεν είναι στο αρχικό σχήμα της ομάδας, το ίδιο ισχύει ασφαλώς και για τον Κριστιάν Λόπεθ. Για το αρχικό σχήμα, ο Άκης Μάντζιος επέλεξε τους Σούντγκρεν (δεξιά), Σάκιτς (αριστερά), ενώ οι Μπεναλουάν-Δεληζήσης είναι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί. Ματίγια και Τζέγκο είναι υα δύο αμυντικά χαφ. Στη δεξιά πλευρά της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Ντάνιελ Μαντσίνι, αριστερά ο Ματέο Γκαρσία, ενώ ο Μπρούνο Γκάμα θα έχει ρόλο επιτελικού μέσου. Ο Δημήτρης Μάνος θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα