Τομάσεβιτς: «Δεν ήμασταν σκληροί στις μονομαχίες»

Gazzetta team
Τομάσεβιτς: «Δεν ήμασταν σκληροί στις μονομαχίες»

bet365

Ο ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου αναφέρθηκε στα σημεία που υστέρησε η ομάδα του στην εντός έδρας ήττα με 0-2 από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο Τζόσιπ Τομάσεβιτς:

Για το τι δεν πήγε καλά στην ήττα από τον ΠΑΣ: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά, χάσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν κάναμε το γκολ. Αυτό το έκανε ο ΠΑΣ. Δεν ήμασταν τόσο σκληροί στις μονομαχίες, δεν δημιουργήσαμε τους χώρους και δεν ήμασταν καλοί από τις πτέρυγες. Θα πρέπει να το ξεχάσουμε και να προχωρήσουμε μπροστά».

Για το αν ο Ατρόμητος δεν είχε συγκέντρωση ή δεν είχε δύναμη στις μονομαχίες: «Το ότι δεν καταφέραμε να σκοράρουμε μας κόστισε. Μετά σκόραρε ο ΠΑΣ και αυτό μας δημιούργησε πρόβλημα και γι' αυτό τα πράγματα εξελίχθηκαν έτσι».

Για το πως μπορεί να γυρίσει ο διακόπτης στον αγώνα που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό: «Θα πρέπει να ξεχάσουμε το ματς με τον ΠΑΣ. Το κλειδί είναι οι σωστές προπονήσεις, η δουλειά στην τακτική και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα