Κάργας: «Το γκολ ήταν αφιερωμένο στον μπαμπά μου, ό,τι έχω πετύχει το οφείλω σε αυτόν»

Gazzetta team
Κάργας: «Το γκολ ήταν αφιερωμένο στον μπαμπά μου, ό,τι έχω πετύχει το οφείλω σε αυτόν»

bet365

Ο Γιάννης Κάργας μίλησε για το ομοιογενές σύνολο του ΠΑΣ που πέρασε με το διπλό από την έδρα του Ατρόμητου και τόνισε πως το γκολ του ήταν αφιερωμένο στον πατέρα του που δεν βρίσκεται στη ζωή.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο Κάργας:

Για την ομοιογένεια του ΠΑΣ: «Όλο αυτό έχει να κάνει με τη σκληρή δουλειά και το καλό κλίμα. Στην τελευταία προπόνηση υπήρξαν τραυματισμοί και ο κόουτς μου είπε ότι θα με χρειαζόταν στα χαφ. Έπαιξα, σκόραρα και ήξερα τι θα κάνω. Το χάρηκα πολύ αυτό το γκολ. Πάντα δίνω την καρδιά μου. Όταν σκόραρα το αφιέρωσα στον μπαμπάκα μου που έχει φύγει από τη ζωή και ένιωσα μια ικανοποίηση».

Για την αφιέρωση αυτή: «Αυτός ο άνθρωπος πάντα με καθοδηγούσε στη ζωή μου και είναι κρίμα που δεν με βλέπει. Ό,τι έχω πετύχει το οφείλω σε εκείνον».

Για τους στόχους του ΠΑΣ και για το γεγονός ότι έπαιξε στη μεσαία γραμμή: «Κάθε ημίχρονο είναι σημαντικό, όχι μόνο κάθε αγώνας. Δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Δεν έχουμε πίεση για οτιδήποτε. Είμαστε συγκεντρωμένοι και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει. Ο πατέρας μου, μου είχε πει ότι και τερματοφύλακας να πρέπει να παίξεις θα το κάνεις. Ο πατέρας μου με ήθελε απλά να παίζω ποδόσφαιρο και όπου και να παίζω να δίνω τα πάντα με το ίδιο πάθος. Όλοι έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Θα φορμαριστούμε, κάποιες φορές θα είμαστε κουρασμένοι, αλλά πάντα όπου και να μου ζητηθεί θα παίξω και θα κάνω τα πάντα».

Για το αν έχει κρατήσει πράγματα από τον Μαραντόνα όταν ήταν στην ομάδα του στη Λευκορωσία: «Μας είχε πει κάποια πράγματα στα αποδυτήρια. Κρατάω κάτι μικρό. Είναι λίγο περίεργο αυτό, οπότε δεν θα το πω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα