Μανούσος VS Παμλίδης και... όποιος αντέξει (vids)

Gazzetta team
Μανούσος VS Παμλίδης και... όποιος αντέξει (vids)

bet365

Ο 33χρονος επιθετικός του Ατρόμητου και ο 27χρονος του ΠΑΣ Γιάνινα δείχνουν ανάλογα χαρακτηριστικά, είναι φορμαρισμένοι και η μεταξύ τους «μονομαχία» θα κρίνει, σε μεγάλο βαθμό, το παιχνίδι του Περιστερίου
Ωραίο ματς αναμένεται το Σάββατο στο Περιστέρι, όπου ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα. Θα έχει... άρωμα εξάδας; Νωρίς να ειπωθεί, όμως οι μεν γηπεδούχοι δεν κρύβουν πως «βλέπουν» play off, οι δε φιλοξενούμενοι συγκαταλέγονται στις, μέχρι στιγμής,ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν.
Πάμε λοιπόν με γνώμονα όσα έχουμε δει και κρατάμε δύο ονόματα, του Γιώργου Μανούσου και του επίσης Γιώργου, Παμλίδη. Πρόκειται για παίκτες που πάνω-κάτω έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά, ενώ αμφότεροι χρησιμοποιούνται τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και στα άκρα.
Ο μεν 33χρονος στο 3-4-3 του Νταμίρ Κάναντι, ο δε 27χρονος στο 4-4-2 του Αργύρη Γιαννίκη.
Ο Μανούσος στη σεζόν έχει ήδη βρει δίχτυα 2 φορές με μόλις 9 τελικές, ενώ έχει μοιράσει και ισάριθμες (2) ασίστ. Μάλιστα προέρχεται από καλό παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο Παμλίδης από την πλευρά του ήδη έχει σημειώσει 3 τέρματα (σε 10 τελικές), ενώ στο κοντέρ του έχει καταγραφεί και μία τελική πάσα.
Αντίστοιχου στυλ παίκτες, η παρουσία τους στο γήπεδο αναμένεται να κρίνει, σε μεγάλο βαθμό, την έκβαση της αναμέτρησης και τον νικητή της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα