ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Μπόλονι: «Αισθάνομαι βελτίωση, ακολούθησε θλίψη μετά τον Βόλο»

Μπόλονι: «Αισθάνομαι βελτίωση, ακολούθησε θλίψη μετά τον Βόλο»

Μπόλονι: «Αισθάνομαι βελτίωση, ακολούθησε θλίψη μετά τον Βόλο»

Για σημάδια βελτίωσης που έχει καταφέρει να παρατηρήσει στον Παναθηναϊκό έκανε λόγο ο Λάζλο Μπόλονι μιλώντας ενόψει της αναμέτρησης στην Λαμία. «Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο θέλουμε ν' αλλάξουμε τα πράγματα», είπε, ενώ, έδειξε ότι ακόμα αργεί η ολική επαναφορά του Λούκας Βιγιαφάνιες. 

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Αναλυτικά η συνέντευξή του στην NOVA:

Η ομάδα έχει ξεπεράσει το σοκ της ισοφάρισης από τον Βόλο; 

"Δε θα έλεγα ότι είναι σοκ. Συμβαίνει να δέχεσαι γκολ στο τελευταίο λεπτό. Ακολούθησε μια θλίψη και στεναχωρηθήκαμε στα αποδυτήρια. Οι παίκτες μου όμως είναι επαγγελματίες, το ξεπέρασαν και είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα."

Τί προσπαθεί να αλλάξει στην ομάδα μιας και δεν έχει μαγικό ραβδί;

"Αυτό που θα ήθελα να διευκρινίσω, όσον αφορά την επικοινωνία μου και την επαφή με τους παίκτες, τα πράγματα είναι εντάξει. Επίσης όσον αφορά στις προπονήσεις, αυτά που θέλω, η προσπάθειά τους, ο στόχος να ανεβάσουν τον πήχη, τα πάνε πολύ καλά και θέλω να τους συγχαρώ.

Ξέρω επίσης ότι η κουλτούρα του Παναθηναϊκού ζητάει περισσότερα και διαφορετικά πράγματα και βέβαια πρέπει να είναι αφελής κάποιος για να πιστεύει ότι οι δυσκολίες έρχονται από τον ουρανό. Αυξάνουμε την ποσότητα και την ποιότητα της δουλειάς μας και είμαι πεπεισμένος ότι αυτό θα δημιουργήσει μια αλλαγή και είναι σαφές πως όλες οι δυσκολίες δε θα λυθούν μονομιάς.

Είμαι αισιόδοξος διότι οι απαντήσεις που παίρνω είναι θετικές και αυτή είναι η στιγμή που τεστάρεται ο ίδιος ο προπονητής. Αν μιλήσουμε παραπάνω από αυτά θα κάνουμε κακό. Μπορώ να διαβεβαιώσω ότι αισθάνομαι μια βελτίωση. Πάμε προς το καλύτερο. Εμείς, όλοι όσοι βρισκόμαστε πέριξ του Παναθηναϊκού, από το ανώτατο ως το κατώταρτο σημείο, έχουμε τη θέληση να αλλάξουμε τα πράγματα."

Τί είδε ότι χρειαζόταν αλλαγή;

"Θεωρώ ότι είστε ένας έμπειρος δημοσιογράφος και επιθυμείτε να με σπρώξετε σε κάποιες δηλώσεις οι οποίες δεν μένουν καν στα αποδυτήρια, αλλά μένουν στην ψυχή μου. Νομίζω ότι με την ντρίμπλα που προσπαθώ να σας κάνω, έχετε ήδη την απάντηση."

Για τη Λαμία που αποτελεί κακό δαίμονα του Παναθηναϊκού;

"Γνωρίζω τις δυσκολίες που αναφέρετε, αλλά τα ρεκόρ έχουν φτιαχτεί για να καταρρίπτονται".

Πότε θα είναι διαθέσιμος ο Βιγιαφάνιες;

"Είναι ιατρικό το ερώτημά σας, δεν είναι αθλητικό. Ξέρω ότι είναι ένας δημοφιλής και αγαπητός παίκτης, ξέρω ότι τον τελευταίο καιρό έκανε πολύ λίγες προπονήσεις και ότι είναι ένα ευαίσθητο θέμα για δύο λόγους. Γιατί πριν από τρία - τέσσερα χρόνια κέρδισε την καρδιά των φιλάθλων. Ομως για να συνεχίσει έτσι, παρότι καταλαβαίνω το συναίσθημα των φιλάθλων, υπάρχει και μια αλήθεια. Οτι με μένα προπονήθηκε μόλις δύο φορές, μερικές φορές καλύτερα, μερικές όχι και τόσο. Αλλά θέλει να προοδεύσει. Η δεύτερη δυσκολία είναι ότι όταν θα επανέλθει ο παίκτης θέλω να έχει το 100% των δυνάμεών του. Ισως αυτό να μην το γνωρίζουν οι φίλαθλοι. Θέλω να ελαχιστοποιήσουμε το ρίσκο υποτροπής γιατί αν υποτροπιάσει δε θα μπορεί να κάνει πολλά πράγματα".