Άρης: Ενοχλήσεις στη μέση ο Λούκας Σάσα

Άρης: Ενοχλήσεις στη μέση ο Λούκας Σάσα

Gazzetta team
Άρης: Ενοχλήσεις στη μέση ο Λούκας Σάσα

bet365

Με αρκετές απουσίες διεξάγονται οι προπονήσεις στον Άρη καθώς εκτός των παικτών που προσβλήθηκαν από COVID-19, ο Λούκας Σάσα ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση.

Αυτή τη στιγμή, τα πάντα είναι στον αέρα για τον Άρη. Πέντε ποδοσφαιριστές προσβλήθηκαν από COVID-19 και θα είναι σε καραντίνα για την επόμενη εβδομάδα, ενώ το επίπεδο διασποράς του ιού στην ομάδα θα διαπιστωθεί σε νέο τεστ στο οποίο θα υποβληθούν όλα τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (30/10). Υπό αυτές τις συνθήκες και βάσει των κανόνων του υγειονομικού πρωτοκόλλου, δεν μπορεί να διεξαχθεί ο αγώνας της Κυριακής (1/11, 15:00) με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλ. Βικελίδης», ωστόσο στον Άρη περιμένουν την τελική απόφαση της διοργανώτριας αρχής.

Πέραν των απουσιών των παικτών που έχουν προσβληθεί από τον ιό, ο Άκης Μάντζιος δεν γνωρίζει αν θα έχει στη διάθεσή του και τον Λούκας Σάσα καθώς ο Βραζιλιάνος μέσος ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση με συνέπεια να αποσυρθεί από το ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης και να ακολουθήσει ατομικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα