Παναθηναϊκός: Νέος προπονητής τερματοφυλάκων ο Μουντάκης

Παναθηναϊκός: Νέος προπονητής τερματοφυλάκων ο Μουντάκης

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Νέος προπονητής τερματοφυλάκων ο Μουντάκης

bet365

Ο Γιώργος Μουντάκης είναι το νέο πρόσωπο στο τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού, με τον προπονητή τερματοφυλακών να πιάνει δουλειά στο «τριφύλλι» στην εποχή του Λάζλο Μπόλονι.

Γεννημένος στις 29/6/1980 στην Αθήνα, ο Γιώργος Μουντάκης ξεκίνησε την καριέρα του ως προπονητής τερματοφυλάκων από τον ΑΟ Χανιά και έπειτα εργάστηκε σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας σε ομάδες όπως ο Πλατανιάς, η Κέρκυρα, ο Εργοτέλης, ο Αστέρας Τρίπολης και η Λαμία.

Το νέο μέλος του τεχνικού τιμ έρχεται να προστεθεί στις γενικότερες αλλαγές που σημειώνονται από την ημέρα της απομάκρυνσης του Ντάνι Πογιάτος.

Ο Λάζλο Μπόλονι έχει φέρει κι έναν βοηθό της επιλογής του, τον Σεργκέι Κουζνέτσοφ, έχοντας μαζί και τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο που άφησε το τμήμα κ-19 προκαλώντας ανακατατάξεις στις υποδομές, ενώ, και στο επίπεδο των γυμναστών, προωθήθηκε ο Γιάννης Σταυρινός με δεύτερο τον Ηλία Αμπατζίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα