Γιαννίκης: «Μπράβο στους παίκτες μου»

Gazzetta team
Γιαννίκης: «Μπράβο στους παίκτες μου»

bet365

Ο Αργύρης Γιαννίκης, έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του κόντρα στην ΑΕΚ και στάθηκε στο γεγονός πως πανηγύρισαν δύο γκολ που δεν μέτρησαν.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Είχαμε δύο γκολ τα οποία δεν μέτρησαν με τη βοήθεια του VAR. Από εκεί και μετά είναι δύσκολο γιατί παίζει ρόλο και η ψυχολογία των παικτών. Μπράβο στους παίκτες γιατί το πίστεψαν. Είχαμε κλείσει την ΑΕΚ στην πλευρά της, είχαμε την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα. Είχαμε επίσης και ένα δοκάρι. Κάναμε φάσεις και ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Χάσαμε τη μπάλα κάπως εύκολα στην αρχή και μετά τα πήγαμε καλύτερα. Ήμασταν άτυχοι με το VAR. Πάλι μπράβο στους παίκτες γιατί όταν βάζεις δύο γκολ στην ΑΕΚ που δεν μετράνε και είσαι ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά πέφτει η ψυχολογία. Έχουμε πολλά πράγματα να δουλέψουμε ακόμα και κάτω υπό δύσκολες συνθήκες»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα