ΟΦΗ: Με Ντε Γκουζμάν στην Τρίπολη

ΟΦΗ: Με Ντε Γκουζμάν στην Τρίπολη

Gazzetta team
ΟΦΗ: Με Ντε Γκουζμάν στην Τρίπολη

bet365

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης με τον Γιώργο Σίμο να παίρνει μαζί του στην αποστολή το μεγάλο απόκτημα της ομάδας, τον Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν.

Με τον Ντε Γκουζμάν στην αποστολή, αλλά και με πολλά προβλήματα για άλλο ένα ματς θα αγωνιστεί ο ΟΦΗ στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα. Ο Γιώργος Σίμος μπορεί να υπολογίζει το τελευταίο απόκτημα της ομάδας, Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν, όπως και τον Σελίμοβιτς ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Αντίθετα, εκτός έμειναν για άλλο ένα ματς οι Στάικος,Μαρινάκης, Σολίς, Βούρος, Γιαννούλης, Νέιρα και Σόουζα, Βαζ και Τσιλιανίδης κάτι που σημαίνει πως ο τεχνικός των Κρητικών δεν θα μπορέσει να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ: Βάντερμαν, Σωτηρίου, Ουές, Λυμπεράκης, Σακόρ, Σελίμοβιτς, Στάρτζεον, Ναμπί, Βαφέας, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Γιάννου, Σαρδινέρο, Γκαργκαλατζίδης, Γρίβας, Μεγιάδο, Ντε Γκούζμαν, Κοροβέσης και Σουρνάκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα