Παναθηναϊκός: Το βάρος σε ένταση και ψυχολογία ο Μπόλονι

Παναθηναϊκός: Το βάρος σε ένταση και ψυχολογία ο Μπόλονι

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Το βάρος σε ένταση και ψυχολογία ο Μπόλονι

bet365

Οι πρώτες κινήσεις του Ρουμάνου προπονητή στο Κορωπί και οι τομείς στους οποίους έχει επικεντρωθεί για να βελτιωθεί άμεσα ο Παναθηναϊκός.

Ο Λάζλο Μπόλονι έχει μπροστά του αρκετή και δύσκολη δουλειά για να παρουσιάσει έναν ανταγωνιστικό Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα. Ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε σήμερα, Τετάρτη, την δεύτερη προπόνησή του στο Κορωπί και έχει επικεντρωθεί σε δύο τομείς για να μπορέσει να αναστρέψει άμεσα την κατάσταση:

1) Από τα παιχνίδια που έχει παρακολουθήσει, διαπίστωσε την έλλειψη έντασης της ομάδας κατά την διάρκεια των αναμετρήσεων. Όλες του οι ομάδες, φημίζονταν για τις δυνάμεις τους, την πολύ καλή φυσική τους κατάσταση και αυτό θέλει να κάνει και στο «τριφύλλι». Για αυτό και έχει ανεβάσει την ένταση αισθητά. Όχι κατακόρυφα, καθώς μιλάμε για περίοδο αγώνων, αλλά οι προπονήσεις του έχουν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από εκείνες του Ντάνι Πογιάτος.

2) Μπορεί να έχει την φήμη του αυστηρού και του λάτρη της απόλυτης πειθαρχίας, ωστόσο, αυτές τις ημέρες στο Κορωπί, φαίνεται πως θέλει να εφαρμόσει το «καρότο και μαστίγιο». Να είναι δηλαδή χαλαρός όταν πρέπει και αμείλικτος σε πράγματα που δεν του αρέσουν.

Ο 67χρονος κόουτς διέγνωσε άμεσα το πρόβλημα στην ψυχολογία των παικτών. Το ανέφερε, εξάλλου, και στην επίσημη παρουσίασή του. Από την πρώτη στιγμή έχει φροντίσει να τους «φτιάχνει» ψυχολογικά, να τους τονώνει το «εγώ» σε κάθε ευκαιρία και παράλληλα να κάνει τις παρατηρήσεις του σε ήρεμο τόνο. Όπως έκανε κατά την διάρκεια του βίντεο του αγώνα με τον ΟΦΗ, όπου και στάθηκε στην αντιμετώπιση των στατικών φάσεων από τους «πράσινους».

Όσον αφορά την διάταξη που θα επιλέξει, το σκέφτεται ακόμα, θέλει να έχει μεγαλύτερο δείγμα από τις προπονήσεις. Αυτή την στιγμή, πάντως, στο μυαλό του βρίσκεται περισσότερο το 4-4-1-1, για να συνυπάρξουν αρμονικά στην ενδεκάδα, τα δύο κορυφαία επιθετικά «όπλα» της ομάδας. Ο Φεντερίκο Μακέντα και ο Καρλίτος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα