Κιουμής: «Να μπει σε καραντίνα όλη η ομάδα του Άρη»

Κιουμής: «Να μπει σε καραντίνα όλη η ομάδα του Άρη»

Gazzetta team
Κιουμής: «Να μπει σε καραντίνα όλη η ομάδα του Άρη»

bet365

Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, Ιωάννης Κιουμής, επισήμανε ότι θα πρέπει ο Άρης να λάβει πιο δραστικά μέτρα μετά τον μεγάλο αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ρ/Σ «Metropolis 95.5», ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, Ιωάννης Κιουμής, σημείωσε ότι θα πρέπει να σταματήσουν οι προπονήσεις στον Άρη και να μπουν σε καραντίνα όλα τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος. Όταν διαπιστωθούν κρούσματα κορονοϊού το πρώτο που γίνεται είναι η ιχνηλάτηση και με ποιους ήρθαν σε επαφή τα άτομα αυτά. Αυτοί που βρέθηκαν αρνητικοί δεν σημαίνει ότι είναι αρνητικοί. Μπορεί στο δεύτερο τεστ που θα κάνουν να διαγνωστούν θετικοί. Έπρεπε όλη η ομάδα να μπει σε καραντίνα γιατί με την διεξαγωγή των προπονήσεων τίθεται ο κίνδυνος να προσβληθούν περισσότερα άτομα από τον ιό. Είναι πιθανό επίσης να έχουμε κρούσματα και στον αγώνα θα γίνει σήμερα ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Απόλλωνα», είπε.

Αναφέρθηκε μάλιστα στις επαφές που είχαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη καθώς σημείωσε ότι… «το βίντεο που είδα στο πούλμαν με τους παίκτες του Άρη να πανηγυρίζουν είναι ο τέλειος τρόπος για να μεταδοθεί η νόσος. Δεν είναι πάντα αξιόπιστα τα τεστ, καθώς γίνονται λίγες μέρες πριν τα παιχνίδια. Με τις καινούργιες τεχνικές που υπάρχουν η αξιοπιστία των τεστ είναι γύρω στο 80%. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χάνουν 1/5».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα