Παναθηναϊκός: Νοκ-άουτ οι Αγιούμπ και Βέλεθ

Παναθηναϊκός: Νοκ-άουτ οι Αγιούμπ και Βέλεθ

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Νοκ-άουτ οι Αγιούμπ και Βέλεθ

bet365

Οι Αγιούπ και Βέλεθ δεν θα προλάβουν σε καμία περίπτωση το Σαββατιάτικο ματς του Παναθηναϊκού με τον Βόλο έπειτα από τους τραυματισμούς που υπέστησαν το πρωί της Τετάρτης στην προπόνηση στο Κορωπί.

Οι «πράσινοι» είχαν δυο απρόοπτα στην προπόνηση της ημέρας (21/10) στο «Γ.Καλαφάτης», με τον Λάζλο Μπόλονι να βλέπει τους Αγιούμπ και Βέλεθ ν' αποχωρούν με προβλήματα.

Ο Ισπανός αμυντικός υπέστη διάστρεμμα στην ποδοκνημική, ενώ, ο Μαροκινός χαφ ταλαιπωρήθηκε από τράβηγμα στον δικέφαλο.

Θα κάνουν μαγνητική και οι δύο μέσα στην ημέρα για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα των τραυματισμών τους και η χρονική περίοδος κατά την οποία θα κληθούν ν' απουσιάσουν.

Στα υπόλοιπα, ο Λούκας Βιγιαφάνιες προσπαθεί να πατήσει γκάζι και συμμετείχε στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης, αποφόρτιση έκαναν οι Κουρμπέλης και Τζαβίδας, ατομικό οι Χουάνκαρ, Σαβιέρ, Μαυρομμάτης, Χατζηθεοδωρίδης, Ιωαννίδης, ενώ, κλινήρης παραμένει ο Αντονίτο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα