Παναθηναϊκός: Ο κανονικός Καρλίτος

Παναθηναϊκός: Ο κανονικός Καρλίτος

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ο κανονικός Καρλίτος

bet365

Ο Ισπανός επιθετικός πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση με την φανέλα του Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ. Βελτίωση και στην εικόνα του Φακούντο Σάντσες.

Μίλαν - Ρόμα: Ειδικά στοιχήματα σε όλη τη διάρκεια του ντέρμπι και Live Streaming*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Κάποια πράγματα στο ποδόσφαιρο θέλουν τον χρόνο τους. Δεν μπορούν να γίνουν από την μια μέρα στην άλλη. Ειδικά όταν υπάρχουν σημαντικές ειδικές συνθήκες. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Καρλίτος. Ο Ισπανός φορ του Παναθηναϊκού, ο οποίος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο για να κάνει διαφορά. Ο 30χρονος φορ ήταν εκτός ρυθμού εξαιτίας της μεγάλης του αποχής από τους αγωνιστικούς χώρους και δεν βοηθήθηκε από το «τρικ» του Πογιάτος να παίζει ως αριστερός εξτρέμ με εντολή να κλείνει προς τα μέσα.

Η ποιότητά του, όμως, ήταν και είναι δεδομένη. Και για πρώτη φορά με την φανέλα του «τριφυλλιού» εμφανίστηκε στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ, χαρίζοντας έναν τόνο ελπίδας ενόψει της συνέχειας. Το σημείο αναφοράς στην εμφάνισή του, προφανώς και είναι το γκολ. Το πρώτο του με την πράσινη φανέλα. Πήρε την μπάλα εκεί που πρέπει(έστω και από κόντρα), απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και «μπουμ». Χωρίς πολλά-πολλά. Άμεση εκτέλεση, στην γωνία, πλεκτό. και έπειτα ήρθε μέσα από τον πανηγυρισμό και η αφιέρωση για τα δίδυμα που περιμένει η σύντροφός του. Δεν ήταν, όμως, μόνο αυτό. Δεν ήταν μόνο το γκολ.

Ο «Τσάρλι» είχε μία σπουδαία ευκαιρία στο πρώτο μέρος, όπου απέκρουσε ο φοβερός και τρομερός Βάτερμαν και φυσικά κάτι εξίσου σημαντικό με το τέρμα που πέτυχε. Δύο τελικές πάσες, δύο επαφές στο επιθετικό τρίτο που ήταν... μισό γκολ. Στα χαμένα τετ-α-τετ του Χατζηγιοβάνη, η δημιουργία της φάσης ανήκει στον Καρλίτος. Ειδικά στην δεύτερη φάση, στέλνει την μπάλα εκεί όπου ο Έλληνας εξτρέμ με μία επαφή, στρωμένη ιδανικά, πρέπει να την στείλει μέσα.

Καλή εικόνα από τον Σάντσες

Από κει και πέρα, και σε καθαρά ατομικό επίπεδο, βελτίωση παρουσίασε και ο Φακούντο Σάντσες. Ο Αργεντινός μπακ δεν είχε να ξεπεράσει κάποιον ιδιαίτερα ψηλό πήχη, καθώς ήταν κακός στις πρώτες αγωνιστικές. Δεν είχε προβλήματα ανασταλτικά ενώ τον είδαμε να βοηθά στην δημιουργία, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Είχε μία εξαιρετική σέντρα στην χαμένη ευκαιρία του Καρλίτος και μερικά ακόμα «ανεβάσματα» που βοήθησαν να φτάσει σωστά η μπάλα έξω από την περιοχή.

Είναι δεδομένο πως θέλει τον χρόνο του και οποιαδήποτε συζήτηση να αποκτήσει και άλλο δεξιό μπακ σε αυτή την μεταγραφική περίοδο ο Παναθηναϊκός με κριτήριο τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές και ενώ έχει ήδη πάρει δύο (Σάντσες και Αντονίτο), μοιάζει υπερβολική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα