ΠΑΕ Άρης: «Είμαστε στην αρχή»

ΠΑΕ Άρης: «Είμαστε στην αρχή»

Gazzetta team
ΠΑΕ Άρης: «Είμαστε στην αρχή»

bet365

Ο Άρης άρχισε την προετοιμασία του ενόψει του εκτός έδρας αγώνα (24/10, 18:15) με τη Λάρισα και η ΠΑΕ με ανάρτησή της στα social media σχολίασε τη βαθμολογική θέση της ομάδας.

Ο Άρης αφήνει πίσω του τη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης και στρέφει πλέον την προσοχή του στον εκτός έδρας αγώνα με τη Λάρισα. Μετά το χθεσινό ρεπό, η προετοιμασία άρχισε σήμερα (19/10) δίχως αγωνιστικά προβλήματα για τον Άκη Μάντζιο καθώς υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Αυτή τη στιγμή, μοναδικό ερωτηματικό για τον έμπειρο τεχνικό είναι ο Γιοχάν Μπεναλουάν ο οποίος θέλει να ανέβει επίπεδο στον τομέα της φυσικής κατάστασης.

Με ανάρτησή της στα social media, η ΠΑΕ Άρης σχολίασε τη βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας γράφοντας μεταξύ άλλων ότι… «Είμαστε στην αρχή, πατάμε γερά στα πόδια μας και κοιτάζουμε μπροστά και πάντα ψηλά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα