Ελ Αραμπί: «Μου αρέσει περισσότερο να μιλάω στον αγωνιστικό χώρο, είμαι ευτυχισμένος με συμπαίκτη τον Φορτούνη»

Δημήτρης Τομαράς
Ελ Αραμπί: «Μου αρέσει περισσότερο να μιλάω στον αγωνιστικό χώρο, είμαι ευτυχισμένος με συμπαίκτη τον Φορτούνη»

bet365

Ο διεθνής στράικερ της ομάδας του Ολυμπιακού στάθηκε στο χατ τρικ του, τη συνεργασία του με τον Φορτούνη αλλά και τη συνέχεια για την ομάδα του Μαρτίνς.
Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί τόνισε στη NOVA:
Τη μπάλα με τις υπογραφές των συμπαικτών του για το χατ τρικ του και το εάν τη χαρίζει: Όχι δεν τη δίνω. Είναι πολύ σημαντική αυτή η μπάλα με τις υπογραφές όλων των συμπαικτών μου για τα γκολ μου. Είναι για τον γιο μου.
Το ταξίδι με το Μαρόκο: Πραγματικά ήμουν από ένα ταξίδι. Είναι μία διαδικασία που έπρεπε να γίνει. Ήξερα πως θα με χρησιμοποιούσε ο προπονητής και είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε μία πολύ σημαντική εντός έδρας νίκη.
Το ματς με Ατρόμητο: Νομίζω πως στην αρχή ήταν πιο κλειστό αρχικά. Μετά την αποβολή ανεβήκαμε εμείς. Ήρθε το 1ο γκολ. Στο β' μέρος ήμασταν πιο κινητικοί και πιο γρήγοροι.
Το σχόλιο του Μαρτίνς πως είναι ένας... σιωπηλός εργάτης: Είμαι ευχαριστημένος από την εμπιστοσύνη του προπονητή. Μου αρέσει να μιλάω περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο. Όταν βάζω γκολ παίρνω περισσότερη δύναμη, αποκτώ αυτοπεποίθηση και γίνομαι καλύτερος.
Την ασίστ με την Εθνική και τον Φορτούνη: Για έναν επιθετικό εάν δεν μπορεί να σκοράρει είναι σημαντικό να δίνει μία ασίστ. Ναι είμαι ευτυχισμένος με συμπαίκτη τον Φορτούνη. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει πολύ και το αποδεικνύει κάθε φορά. Είμαστε χαρούμενοι που επέστρεψε.
Τη Μαρσέιγ και το εάν θέλει να σκοράρει: Ναι φυσικά θα το ήθελα. Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε. Θέλουμε να το επαναλάβουμε και φέτος. Μία καλή χρονιά.
Το ξεκίνημα: Είναι αλήθεια πως με όλα όσα έχουν γίνει έχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα. Έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια και είναι σημαντικό να έχουμε διάρκεια. Θέλουμε να κάνουμε και μία πετυχημένη και καλή σεζόν, όπως πέρυσι.
Το ότι ο Ολυμπιακός έχει χαμένα πρώτα ημίχρονα: Οφείλεται κυρίως στους αντιπάλους. Αρχικά είναι κλειστοί. Στο β' μέρος το παιχνίδι ανοίγει. Μέχρι στιγμής αυτό δουλεύει. Στο επόμενο χατ τρικ θα σας τη δώσω τη μπάλα (πλάκα για τη μπάλα που κράτησε).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα