ΑΕΚ: Ο Λόπες μέσα στους 22 του Καρέρα για ΠΑΟΚ!

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Ο Λόπες μέσα στους 22 του Καρέρα για ΠΑΟΚ!

bet365

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Καρέρα πήρε 22 παίκτες στο ξενοδοχείο, με τον Έλντερ Λόπες τελικά να προπονείται κανονικά και να μπαίνει στην αποστολή!

Ο Μάσιμο Καρέρα μιλώντας στη NOVA ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (20:30) υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι οι πολλοί τραυματισμοί που έχουν προκύψει δεν τον προβληματίζουν και πως ο ίδιος είναι αποφασισμένος να βρει την καλύτερη δυνατή λύση μέσα από τους διαθέσιμους παίκτες που έχει για να συνθέσει μια ανταγωνιστική ενδεκάδα που θα τα δώσει όλα για τη νίκη.

Ο Ιταλός κόουτς ολοκλήρωσε με απογευματινή προπόνηση στα Σπάτα την προετοιμασία των κιτρινόμαυρων για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ευτυχώς τόσο για τον ίδιο όσο και για την ΑΕΚ δεν προέκυψε κανένα νέο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής που θα δημιουργούσε νέους... πονοκεφάλους όχι μόνο για το κυριακάτικο ματς του ΟΑΚΑ, αλλά και ενόψει των υποχρεώσεων του Europa League και των συνεχόμενων αγώνων που έρχονται Πέμπτη – Κυριακή μέσα στις εβδομάδες που ακολουθούν.

Το καλό νέο είχε να κάνει με τον Έλντερ Λόπες ο οποίος έβγαλε κανονικά την προπόνηση και μπήκε στην αποστολή ξεπερνώντας το διάστρεμμα που αντιμετώπιζε. Πλέον μένει να φανεί αν θα καταφέρει ακόμα και να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα, με τον Πορτογάλο να εκφράζει μεγάλη επιθυμία για να αγωνιστεί!

Όπως είναι γνωστό, τιμωρημένος είναι ο Μάνταλος, οι Γκαρσία, Μπακάκης και Σιμόες νοκ-άουτ με τραυματισμούς, οι Σιμάνσκι και Γαλανόπουλος ακόμα ανέτοιμοι, και το τελευταίο νέο πρόβλημα με τον Ινσούα, ο οποίος αποκόμισε μια κάκωση στο γαστροκνήμιο, είναι στα όρια της θλάσης και τέθηκε και αυτός εκτός.

Ο Καρέρα πήρε στο ξενοδοχείο 22 ποδοσφαιριστές. Στην αποστολή των κιτρινόμαυρων βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Χνιντ, Παουλίνιο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Αλμπάνης, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Μπότος, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

Όσον αφορά τον Ινσούα, ο Αργεντινός έκανε εντατική θεραπεία, ανέβασε ρυθμούς, δεν αισθάνεται πλέον ενοχλήσεις και λογικά θα προλάβει την Μπράγκα. Από Δευτέρα αναμένεται να μπει κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα ο Γαλανόπουλος, ενώ ο Μπακάκης την εβδομάδα που έρχεται θα προσπαθήσει να μπει και αυτός στοχεύοντας αν είναι δυνατό να είναι έτοιμος για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Επίσης Γκαρσία και Σιμάνσκι σταδιακά ανεβάζουν ρυθμούς, ενώ ο Σιμόες συνεχίζει τη θεραπεία του για τη θλάση που έχει υποστεί.

Τα πλάνα του Καρέρα για την ενδεκάδα της ΑΕΚ

Όσον αφορά τα πλάνα του Ιταλού κόουτς, ο πιθανός σχηματισμός είναι το 4-2-3-1. Μένει πλέον να φανεί αν ο Λόπες θα τα καταφέρει να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας ξεκινώντας στην ενδεκάδα. Αν δεν συμβεί αυτό, τότε τετράδα στην άμυνα αναμένεται να είναι οι Βασιλαντωνόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσιάρου και Παουλίνιο, εκτός κι αν ο νεαρός Μιτάι προκριθεί για το αριστερό άκρο με τον Βασιλαντωνόπουλο στο δεξί σε αυτήν την περίπτωση. Με τον Τσιντώτα φυσικά κάτω από τα δοκάρια.

Οι δύο χαφ θα είναι δεδομένα ο Κρίστιτσιτς με τον Σάκχοφ και μπροστά οι Λιβάια, Τάνκοβιτς στα άκρα και ο Ανσαριφάρντ πίσω από τον Ολιβέιρα αποτελούν πιθανές επιλογές. Ωστόσο, επειδή ο Καρέρα τόνισε πως ο Τάνκοβιτς ίσως χρειαστεί λίγο χρόνο ακόμα, ο νεαρός Μαχαίρας διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα.

Φυσικά ο Καρέρα έχει δοκιμάσει (λιγότερο βέβαια) και σχηματισμό με τριάδα στην άμυνα σε ένα 3-4-3 με τον Χνιντ ή τον Σβάρνα να προστίθεται στην ενδεκάδα παίρνοντας σε αυτήν την περίπτωση τη θέση είτε του Ανσαριφάρντ είτε του Ολιβέιρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα