Άρης: Απρόοπτο με Γκάνεα, βασικός ο Σούντγκρεν

Gazzetta team
Άρης: Απρόοπτο με Γκάνεα, βασικός ο Σούντγκρεν

bet365

Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε στον Άρη καθώς ο Κριστιάν Γκάνεα έχει πρόβλημα στη μέση και τέθηκε εκτός αγώνα (18:15) με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής ένιωσε έντονους πόνους στη μέση και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Αναγκαστικά, ο Άκης Μάντζιος άλλαξε το αγωνιστικό σχέδιό του κι έπειτα από αρκετό καιρό, ο Ντάνιελ Σούντγκρεν επιστρέφει στο βασικό σχήμα των «κίτρινων» και πιο συγκεκριμένη στο δεξί άκρο της άμυνας. Στο αριστερό θα αγωνιστεί ο Εμάνουελ Σάκιτς. Στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν οι Δεληζήσης, Ροζ, ενώ ο Ζακαρί Μπουσέ διατηρήθηκε στη θέση του τερματοφύλακα αντί του Χουλιάν Κουέστα.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής παραμένουν οι Ματίγια, Τζέγκο, όπως και ο Φακούντο Μπερτόγλιο σε ρόλο επιτελικού μέσου. Ντεμπούτο στο βασικό σχήμα και για τον Ματέο Γκαρσία ο οποίος θα αγωνιστεί στη δεξιά πτέρυγα, στην αντίστοιχη αριστερή είναι ο Μπρούνο Γκάμα και ο Κριστάν Λόπεθ στην κορυφή της επίθεσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα