Παναθηναϊκός: Νοκ-άουτ για μια εβδομάδα ο Χουάνκαρ, νέο πρόβλημα ο Σαβιέρ!

Παναθηναϊκός: Νοκ-άουτ για μια εβδομάδα ο Χουάνκαρ, νέο πρόβλημα ο Σαβιέρ!

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Νοκ-άουτ για μια εβδομάδα ο Χουάνκαρ, νέο πρόβλημα ο Σαβιέρ!

bet365

Κάθε άλλο παρά ιδανικά εξελίσσεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, με τον Χουάνκαρ να βγαίνει τελικά νοκ-άουτ και τον Σαβιέρ ν' αποχωρεί και να υποβάλλεται σε μαγνητική εντός της ημέρας.

Οι «πράσινοι» με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο στον πάγκο και με τη βοήθεια του Γιάννη Σταυρινού, συνεχίζουν τη δουλειά στη μετά Πογιάτος εποχή στην άκρη του πάγκου, ωστόσο, προέκυψαν νέα αρνητικά δεδομένα για το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας ενόψει του ταξιδιού στην Κρήτη.

Ο Χουάνκαρ που είχε αποχωρήσει από την προπόνηση της Πέμπτης, βγαίνει νοκ-άουτ για μια εβδομάδα έχοντας υποστεί τοπικό οίδημα στον υποκνημίδειο χωρίς όμως θλάση, όπως έδειξε η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε.

Ο Συλαϊδόπουλος είδε και τον Σαβιέρ να μην ολοκληρώνει το πρόγραμμα της Παρασκευής αφού σε ένα σουτ αισθάνθηκε ενόχληση στον προσαγωγό. Η πρώτη εξέταση ήταν καθυσηχαστική, όμως θα κάνει και μαγνητική για να σιγουρευτούν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για την κατάστασή του.

Με ατομικό συνέχισαν γι' ακόμα μια μέρα οι Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο, Χατζηθεοδωρίδης, Ιωαννίδης, Μαυρομμάτης, ενώ κλινήρης παρέμεινε ο Αντονίτο.

Από τους διεθνείς που είχαν επιστρέψει, ο Κουρμπέλης έκανε μονάχα το πρώτο κομμάτι της προπόνησης και εν συνεχεία επιδόθηκε σε αποφόρτιση, ενώ, ο Αγιούμπ έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο μετά το πρώτο μέρος του προγράμματος που για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, τακτική και διπλό.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα