Άρης: Αποφασίζει ο Μάντζιος για Σιάντε Σίλβα

Άρης: Αποφασίζει ο Μάντζιος για Σιάντε Σίλβα

Gazzetta team
Άρης: Αποφασίζει ο Μάντζιος για Σιάντε Σίλβα

bet365

Αύριο (16/10) θα ολοκληρώσει ο Άρης την προετοιμασία του για τον αγώνα (17/10, 18;15) με τον Απόλλωνα Σμύρνης στους «Ζωσιμάδες» κι εκτός του Ματέο Γκαρσία μένει να φανεί αν θα είναι στην αποστολή και ο Σιάντε Σίλβα.

Για την ακρίβεια, ο Ματέο Γκαρσία προβλέπεται να πάρει θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης και φυσικά να είναι στο αρχικό σχήμα. Ο Άκης Μάντζιος καλείται να αποφασίσει για τον Σιάντε Σίλβα, αν δηλαδή ο Πορτογάλος επιθετικός θα συμπεριληφθεί στην αποστολή. Σε ότι αφορά τον Γιοχάν Μπεναλουάν, το πλάνο προβλέπει την παροχή επιπλέον χρόνου ούτως ώστε να φτάσει στο επίπεδο που θέλει σε φυσική κατάσταση.

Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «οι Ζωσιμάδες» (17/10, 18:15), στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού παιχνιδιού (θα αναχωρήσει αύριο νωρίς το απόγευμα για την ηπειρωτική πόλη).

Σήμερα, Πέμπτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε απογευματινή προπόνηση (επιθετική ανάπτυξη, τελειώματα φάσεων και στατικές φάσεις) στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα