Ολυμπιακός: Παρουσία εκπροσώπων της Ακαδημίας στη Λήμνο

Ολυμπιακός: Παρουσία εκπροσώπων της Ακαδημίας στη Λήμνο

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Παρουσία εκπροσώπων της Ακαδημίας στη Λήμνο

bet365

Διήμερη επίσκεψη από αντιπροσωπεία της Ακαδημίας του Ολυμπιακού υπήρξε στη νεοσύστατη Σχολή Ποδοσφαίρου στη Λήμνο.
Ο υπεύθυνος Δικτύου Σχολών Βασίλης Νάνος, ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας Θοδωρής Ελευθεριάδης και ο συνεργάτης του Αντώνη Νικοπολίδη στην Κ19 Τάσος Πάντος, βρέθηκαν στο πλευρό των ανθρώπων της Σχολής αλλά και της τοπικής κοινωνίας του ακριτικού μας νησιού. Η αποστολή του Ολυμπιακού επισκέφθηκε αρχικά το γήπεδο της Μύρινας, όπου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Σχολής καθώς και ο Αγιασμός από τον Πρωτοσύγκελο της Μητροπόλεως Λήμνου, Γεράσιμο Πετρολέκα. Ο πάτερ μίλησε με θερμά λόγια τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για την κοινωνική προσφορά και το έργο του ηγέτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ακολούθως, Νάνος, Ελευθεριάδης και Πάντος μίλησαν στα παιδιά και τους προπονητές της Σχολής και αφού ευχήθηκαν καλή σεζόν με υγεία, σειρά πήρε η προπόνηση. Οι Θοδωρής Ελευθεριάδης και Τάσος Πάντος ανέλαβαν στη συνέχεια την ομάδα Κ12, με την προπόνηση ουσιαστικά να αποτελεί ένα μίνι σεμινάριο, αφού τα παιδιά είχαν πληθώρα ερωτήσεων γύρω από πολλά θέματα που αφορούσαν στη μεθοδολογία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα