ΠΑΟΚ: Ο Ρέμπε και οι ειδήσεις για το… μέλλον!

ΠΑΟΚ: Ο Ρέμπε και οι ειδήσεις για το… μέλλον!

ΠΑΟΚ: Ο Ρέμπε και οι ειδήσεις για το… μέλλον!

bet365

Ο Γερμανός αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έβαλε τέλος στην κουβέντα για περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση και κοιτάζει τα ανοικτά ζητήματα των ανανεώσεων.

Ο Όλαφ Ρέμπε, όπως είπε «δεν είμαι μάγος», γι’ αυτό και από το… καπέλο του δεν «έβγαλε» πολλές ειδήσεις στην πολύωρη, διάρκειας 2,5 σχεδόν ωρών, συνέντευξης Τύπου το μεσημέρι της Τετάρτης (14/10) στην Τούμπα.

Εκτός από το θέμα του Αντρέ Βιεϊρίνια, το οποίο σχολιάστηκε περισσότερο από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Κυριάκο Κυριάκο, αλλά και τα υπόλοιπα ζητήματα που αφορούσαν περισσότερο τα όσα έγιναν το καλοκαίρι (Άκπομ, Μαουρίσιο, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, κ.α.) ο 42χρονος Γερμανός αναφέρθηκε σε μελλοντικά ανοικτά ζητήματα που απασχολούν τους «ασπρόμαυρους».

Εξάλλου για το θέμα του Βιεϊρίνια δεν προκύπτει από πουθενά συμφωνία επανασύνδεσης των δύο πλευρών, το πιθανότερο είναι πως θα μείνει ανοιχτό μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος των ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Τέλος στις μεταγραφές

Μπορεί το «παράθυρο» για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές να κλείνει στις 23 του μήνα, ωστόσο όπως ξεκαθάρισε ο Ρέμπε, «όπως εμείς σεβόμαστε την επιθυμία του προπονητή για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ, πρέπει και εκείνος να σεβαστεί την επιθυμία μας να μην κάνουμε άλλη μεταγραφή».

Ουσιαστικά ο Γερμανός αθλητικός διευθυντής έβαλε τέλος στις όποιες μεταγραφικές βλέψεις (Καγκάβα) από την αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών, δείχνοντας να έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στο ρόστερ της ομάδας.

«Σε κάθε θέση έχουμε τουλάχιστον δυο ποδοσφαιριστές. Οι πιθανότητες λοιπόν είναι περισσότερες στο να μείνουμε ως έχουμε, παρά να κάνουμε κάποια μεταγραφή τις επόμενες ημέρες. Όπως είπα βέβαια, ποτέ μην λες ποτέ», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Ανανεώσεις Ελ Καντουρί – Κρέσπο - Γιαννούλη

Εκεί, που ρίχνει το βάρος του είναι στα θέματα των ανανεώσεων και των νέων συμβολαίων (Ελ Καντουρί και Κρέσπο), που λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι. Κάτι ανάλογο θα είχε συμβεί και με τις περιπτώσεις Πέλκα, Άκπομ και Λημνιού, αλλά όπως εξήγησε αυτός ήταν ένας επιπλέον λόγος για να προχωρήσουν τα θέματα των πωλήσεων τους.

Πάντως, ο… καημός του είναι ο Μαροκινός μέσος, με τον οποίο έχει κάνει, ήδη, τις πρώτες κουβέντες. «Μιλάμε με τον Ομάρ για το συμβόλαιό του, θα δούμε. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Κι ο Κρέσπο είναι ένας από τους ηγέτες της ομάδας, ακόμη κι όταν δεν παίζει, βγαίνει μπροστά», σχολίασε ο Γερμανός αθλητικός διευθυντής, που πρέπει να ασχοληθεί και με την περίπτωση του Δημήτρη Γιαννούλη.

Μπορεί αυτό το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ να είπε «όχι» σε καλές προτάσεις για τον Έλληνα αριστερό μπακ –«έναν από τους κορυφαίους στην Ευρώπη αυτή την εποχή»- αλλά γνωρίζει ότι ανά πάσα στιγμή υπάρχει η πιθανότητα της μεταγραφής.

«Τα πάντα είναι ανοιχτά. Είναι πολύ ανοιχτόμυαλος, η ομάδα πρέπει να κοιτάει τα συμφέροντά της, και ο ποδοσφαιριστής τα δικά του. Είναι πιθανό να ανανεώσουμε το συμβόλαιο, θα προσπαθήσουμε να βρούμε την καλύτερη λύση για όλες τις πλευρές», δήλωσε ο Ρέμπε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα