Κυριάκος: «Τα είπαν και πρόσφατα Σαββίδης και Βιεϊρίνια»

Κυριάκος: «Τα είπαν και πρόσφατα Σαββίδης και Βιεϊρίνια»

Κυριάκος: «Τα είπαν και πρόσφατα Σαββίδης και Βιεϊρίνια»

bet365

Στην... μαραθώνια συνέντευξη τύπου των Κυριάκου Κυριάκου και Όλαφ Ρέμπε, όπως ήταν λογικό το θέμα Βιεϊρίνια είχε πολλές φορές την τιμητική του με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ να αποκαλύπτει μεταξύ άλλων και πρόσφατη επαφή των δύο πλευρών!

Ο Κυριάκος Κυριάκος αρχικά είχε τονίσει πως η πόρτα του ΠΑΟΚ προς τον Βιεϊρίνια παραμένει ανοιχτή. Στην εξέλιξη της συνέντευξης τύπου το θέμα... ξαναγύρισε στο τι συμβαίνει με τον Πορτογάλο με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ να τονίζει πως Οφείλουμε να σεβαστούμε την πορεία του Αντρέ και να κρατήσει την πόρτα ανοιχτή για το μέλλον. Ο Βιεϊρίνια είχε πρόσφατα, τις τελευταίες μέρες, επαφή με τον Ιβάν Σαββίδη. Εμείς κάναμε από την πλευρά μας τις κινήσεις που πρέπει».

Βέβαια από εκεί και πέρα δεν προκύπτει από πουθενά συμφωνία επανασύνδεσης των δύο πλευρών, θέμα που θα μείνει ανοιχτό μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος.

Για το ίδιο θέμα ο Ρέμπε ανέφερε: «Νομίζω ότι ουσιαστικά γυρίζουμε γύρω από την ουρά μας. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι έχει προσφέρει ο Αντρέ στην ομάδα. Δεν είναι του παρόντος να θεωρητικολογούμε, τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα και δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που πρέπει να κατηγορηθεί για κάτι. Παίρνουμε τις αποφάσεις ως ένα. Δεν υπάρχει μόνο ο προπονητής ή ο αθλητικός διευθυντής. Όλοι παίρνουμε από κοινού τις αποφάσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα