Απολογία Σπανού: «Ψεύτης και αναξιόπιστος ο Φύσσας»

Gazzetta team
Απολογία Σπανού: «Ψεύτης και αναξιόπιστος ο Φύσσας»

bet365

Ο ισχυρός άνδρας του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, απολογήθηκε πριν από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Αγγελόπουλος.
Τόσο ο Σπανός όσο και ο Αγγελόπουλος αρνήθηκαν κάθε κατηγορία, τόνισαν πως όλα είναι στο μυαλό του Φύσσα και ότι λέει ψέμματα. Στην απολογία του ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου Γιώργος Σπανός αρνήθηκε τη σε βάρος του κατηγορία.
Επρόκειτο δε να απολογηθούν δύο ποδοσφαιριστές της Βέροιας και ο μέτοχος του Λεβαδειακού Γιάννης Κομπότης. Ο Σπανός για την κατηγορία του Φύσσα ότι δεν έπαιξαν όλοι οι βασικοί παίκτες, το απέδωσε στο rotation που κάνουν οι ποδοσφαιρικές ομάδες: «Ήταν μια εβδομάδα που δώσαμε τρία παιχνίδια σε έξι ημέρες. Ήταν λογικό όταν έχεις τρία παιχνίδια να γίνονται και αλλαγές στην ομάδα. Στον πρώτο γύρο κερδίσαμε τον Ολυμπιακό στο γήπεδό μας».
Στη συνέχεια υπήρξε διάλογος με την πρόεδρο του δικαστηρίου Αριστέα Τσαμαδιά.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Έχετε ή είχατε ρόλο στην 11άδα;
ΣΠΑΝΟΣ: Μόνο ο προπονητής.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ο Αγγελόπουλος;
ΣΠΑΝΟΣ: Ο τεχνικός διευθυντής είναι ένα μάτι παραπάνω για να βοηθάει τον προπονητή.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Με τον κ. Μαρινάκη γνωριζόσαστε;
ΣΠΑΝΟΣ: Γνωριζόμαστε. Δεν είμαστε φίλοι. Έχουμε μιλήσει για θέματα Λίγκας ως πρόεδροι ΠΑΕ και ιδιοκτήτες.
Σε ερώτηση για δανεικό παίκτη του Ολυμπιακού απάντησε: «Με τον Ολυμπιακό δεν υπήρχε συμφωνία να μην παίξει ποδοσφαιριστής. Μάλιστα ήταν ο σκόρερ στο πρώτο παιχνίδι. Σε όλα τα πρωταθλήματα δίνουν ποδοσφαιριστές για να ψηθούν. Για να πάρει παιχνίδια ο ποδοσφαιριστής για να εξελιχθεί και να γίνει καλύτερος. Και από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό παλιότερα έχουμε πάρει ποδοσφαιριστές».
Σχετικά με τον τότε τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού και μάρτυρα κατηγορίας Τάκη Φύσσα τόνισε πως είναι ψεύτης και αναξιόπιστος: «Μπήκαμε στη δικογραφία στο παρά ένα από μια κατάθεση που έδωσε ο μάρτυρας, με κενά και αντιφάσεις».
Προς το τέλος ο Σπανός επισήμανε πως «δεν νιώθω ένοχος. Δεν έχω βγάλει λεφτά από το ποδόσφαιρο. Αντίθετα έχω δώσει παρά πολλά».
Η απολογία του Αγγελόπουλου: «Είμαι από το 2007 στον Ατρόμητο & είχα συνεργασία με όλους τους προπονητές. Υπεύθυνος για την 11άδα βέβαια είναι ο προπονητής. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα με τρία παιχνίδια, παίξαμε Τετάρτη με τον Ολυμπιακό και τρεις μέρες μετά είχαμε ταξίδι στην Βέροια.
Κάποια από τα παιδιά που παρουσιάστηκαν ότι δεν έπαιξαν, δεν ήταν μόνο λόγω rotation αλλά ήταν όντως τραυματίες. Ποδοσφαιριστές όπως ο Κατσουράνης, είχε πλημμελή φυσική κατάσταση. Δεν ήταν όλα στα πλαίσια του rotation, κάποιες αλλαγές ήταν επιβεβλημένες λόγω της κατάστασης.
Με διαβεβαίωσε ο Σα Πίντο ότι ποτέ δεν έκανε τέτοιους είδους συζήτηση με τον Φερνάντο Σάντος ή τον βοηθό του και ότι ποτέ δεν ειπώθηκαν αυτά που είπε ο Φύσσας, ούτε τηλεφωνικά, ούτε σε κάποιο προσωπικό ραντεβού. Η κατάθεση έγινε αμέσως μετά από ένα παιχνίδι μεταξύ μας, που είχε ηττηθεί ο Παναθηναϊκός. Δυστυχώς στη συγκεκριμένη διαδικασία είπε ψέματα (ο Φύσσας).
Ήταν μια χρονιά που τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που θέλαμε, η ομάδα ήταν 9η όταν έφυγε ο Σα Πίντο και στόχος ήταν η είσοδος στα πλέι οφ. Μπήκε στη διαδικασία και έγινε αυτή η αλλαγή, εκ του αποτελέσματος ήταν σωστή γιατί βγήκαμε Ευρώπη.
Οι σχέσεις μας με τον κύριο Σα Πίντο ήταν πολύ καλές και γι’ αυτό το λόγο την επόμενη χρονιά επέστρεψε στην ομάδα. Μπορεί να ανταλλάξαμε απόψεις κάποιες φορές για αγωνιστικά θέματα με τον πρόεδρο, αλλά μέχρι εκεί. Υπήρχε μόνο προβληματισμός, και από μένα, γιατί η ομάδα δεν είχε θετικά αποτελέσματα. Δεν ήμασταν σε καλή κατάσταση.
Το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα ήταν κομβικό, είχαμε μείνει πίσω στη βαθμολογία και θα έπρεπε για να προλάβουμε τα πλέι οφ, να κάνουμε κάτι δραστικό. Το γνώριζε ο Σα Πίντο ότι υπήρχε προβληματισμός. Στο μυαλό του είχε ωριμάσει η ιδέα ότι ίσως αν υπήρχε ένα συναινετικό διαζύγιο ενδεχομένως να ήταν καλό και για τις δύο πλευρές. Εκείνη τη στιγμή ήταν κάτι που το ήθελε και ο ίδιος, ενδεχομένως. Τον καλέσαμε στο γραφείο και του είπαμε ότι κάτι πρέπει να αλλάξει, δεν αντέδρασε. Το κατάλαβε. Ήταν ένα συναινετικό διαζύγιο, χωρίς εντάσεις και μετά από 13-14 μήνες επέστρεψε.
Δεν έχω δει πιο εργασιομανή προπονητή και θέλαμε να του δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία. Ο Σα Πίντο είναι πάρα πολύ αυθόρμητος χαρακτήρας, πολλές φορές παρορμητικός. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό χάσαμε αλλά ήμασταν ικανοποιημένοι από την προσπάθεια. Πιέζαμε μέχρι τα τελευταία λεπτά τον Ολυμπιακό. Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδος για μένα αυτά τα χρόνια. Όλο αυτό το διάστημα είχαμε την πεποίθηση ότι θα αποδοθεί η δικαιοσύνη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα