Ολυμπιακός: Οι «αναντικατάστατοι» των νταμπλούχων Ελλάδας! (poll)

Ολυμπιακός: Οι «αναντικατάστατοι» των νταμπλούχων Ελλάδας! (poll)

Δημήτρης Τομαράς Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι «αναντικατάστατοι» των νταμπλούχων Ελλάδας! (poll)

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει αρκετές προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό του, όμως υπάρχουν τουλάχιστον πέντε παίκτες που είναι top class και με ποιότητα που δύσκολα καλύπτεται εάν λείψουν.
Παραδοσιακά ο Ολυμπιακός έχει στο έμψυχο δυναμικό του ισχυρές προσωπικότητες και πολύ ποιοτικούς παίκτες. Ασχέτως προσωπικών προτιμήσεων ή απόψεων υπάρχουν και στο φετινό του ρόστερ παίκτες που εάν λείψουν από ένα παιχνίδι τα δεδομένα μπορεί να διαφοροποιηθούν για το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς.
Για αρχή ο Ζοσέ Σα. Τρομερός τερματοφύλακας και διεθνής με την Πορτογαλία επί των ημερών του στον Ολυμπιακό. Γκολκίπερ με εμπειρία και εξαιρετικά προσόντα, που έχει καταγράψει 83 εμφανίσεις με την φανέλα των ερυθρόλευκων και φυσικά έχει κερδίσει το νταμπλ της περασμένης χρονιάς.
Άλλωστε πάντα μία μεγάλη ομάδα ξεκινάει από έναν μεγάλο γκολκίπερ. Πίσω του ως Νο2 είναι ο τρομερά ταλαντούχος Τζολάκης και υπάρχει και ο Ισλανδός Κρίστινσον.
Αναντικατάστατος παίκτης Νο2. Ρούμπεν Σεμέδο. Διεθνής με την Πορτογαλία επίσης λόγω του ονόματος που ξαναέφτιαξε μέσω των Πειραιωτών και με συμμετοχές στο... παλμαρέ του πλέον. Στον Ολυμπιακό έχει 50 ματς με 5 γκολ. Έτερες επιλογές για τα σέντερ μπακ είναι οι Παπέ Σισέ, Μπα και Παπαδόπουλος.
Περνάμε στον χώρο του κέντρου. Εκεί όπου... κυριαρχεί ο Μαντί Καμαρά. Η αποχώρηση του Γκιγιέρμε από τον Ολυμπιακό θεωρήθηκε σημαντική όμως ο Αφρικανός βρίσκεται σε πολύ πιο μικρή ηλικία, έχει πολύ μεγάλη προοπτική και παίζει με την ίδια άνεση από εξάρι σε... δεκάρι!!! Ο 23χρονος διεθνής χαφ έχει 92 αγώνες με 13 γκολ και 8 ασίστ. Η παραμονή του στο ρόστερ των Πειραιωτών φέτος, όπως και εκείνη του Σεμέδο αλλά και του Ελ Αραμπί, θεωρήθηκε από τις πιο μεγάλες επιτυχίες της τωρινής διοίκησης. Εξαροοκτάρια στον Ολυμπιακό είναι και οι Μπουχαλάκης, Πέπε, Εμβιλά ενώ οκτάρι είναι και ο Τιάγκο Σίλβα.
Συνεχίζουμε με τη γραμμή κρούσης. Εκεί όπου ξεχωρίζει ο Ματιέ Βαλμπουενά που μπορεί να παίξει πίσω από τον φορ σε ρόλο δημιουργού αλλά και στα άκρα. Ο Ματιέ αμφισβητήθηκε και κατακρίθηκε λόγω της ηλικίας του όταν πρωτοήρθε αλλά οι αγωνιστικές του απαντήσεις ήταν πιο ηχηρές από ποτέ: 47 ματς στον Ολυμπιακό με 10 γκολ και 23 ασίστ (κατά άλλες καταγραφές 24 ασίστ). Δεκάρια στον Ολυμπιακό είναι φυσικά και οι Φορτούνης, Τιάγκο Σίλβα και Λοβέρα.
Για το τέλος υπάρχει ο killer Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Με 56 αγώνες ο Γαλλομαροκινός άσος έχει 30 γκολ και 8 ασίστ στον Ολυμπιακό. Πίσω του υπάρχει ο Αχμέντ Χασάν αλλά και επιλογές όπως οι Σουντανί και Κάιπερς. Όλοι αυτοί οι παίκτες εκτός από τα βαριά... όπλα του Μαρτίνς από πέρυσι και το γεγονός ότι είναι πρωτοκλασάτοι παίκτες το αγωνιστικό τους κενό δεν καλύπτεται καθόλου εύκολα. Βέβαια σε μία τέτοια χρονιά σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός άπαντες θα χρειαστούν και οι άνθρωποι της ομάδας έχουν δουλέψει σκληρά ώστε να υπάρχουν λύσεις για όλες τις θέσεις.
- Πιο κάτω ψηφίστε στο poll
Loading...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τομαράς
Δημήτρης Τομαράς

Ο Δημήτρης Τομαράς είναι γέννημα - θρέμμα Μαρουσιώτης όμως τον... διεκδικούν και άλλες πόλεις. Δημοσιογραφεί εδώ και 20 και πλέον χρόνια και στην οικογένεια του Gazzetta βρίσκεται από την πρώτη ημέρα. Από αυτήν εδώ τη φιλόξενη γωνιά θα συζητάμε κυρίως για Ολυμπιακό αλλά θα καταπιανόμαστε και με αρκετά ακόμα θέματα.