ΑΕΚ: Εκτός από την προπόνηση οι Παουλίνιο και Λάτσι

ΑΕΚ: Εκτός από την προπόνηση οι Παουλίνιο και Λάτσι

Gazzetta team
ΑΕΚ: Εκτός από την προπόνηση οι Παουλίνιο και Λάτσι

bet365

Ο Παουλίνιο με ενοχλήσεις στο ισχίο και ο Λάτσι λόγω ασθένειας ήταν οι νέες απουσίες στο προπονητικό πρόγραμμα της Παρασκευής στην ΑΕΚ.
Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ για την Παρασκευή, το οποίο περιλάμβανε προπονήσεις το πρωί (11.30) και το απόγευμα (18.30), στα Σπάτα.
Οι Λιβάι Γκαρσία, Έλντερ Λόπες, Κώστας Γαλανόπουλος και Ντάμιαν Σιμάνσκι ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Ο Ζίγκα Λάτσι απουσίασε λόγω ίωσης, ενώ εκτός έμεινε και ο Παουλίνιο Μότα, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο ισχίο. Οι υπόλοιποι παίκτες –πλην διεθνών- προπονήθηκαν κανονικά. Το απόγευμα του Σαββάτου στις 17.00 η ομάδα θα δώσει φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον Ιωνικό, στο προπονητήριο των Σπάτων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα