Παναθηναϊκός: «Δεν υπάρχει απόφαση για Ρόκα και Πογιάτος»

Παναθηναϊκός: «Δεν υπάρχει απόφαση για Ρόκα και Πογιάτος»

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: «Δεν υπάρχει απόφαση για Ρόκα και Πογιάτος»

bet365

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει θέμα απομάκρυνσης είτε του Τσάβι Ρόκα είτε του Ντάνι Πογιάτος. Τι αναφέρει το ρεπορτάζ του gazzetta.gr.
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

To βράδυ της Πέμπτης κυκλοφόρησαν σενάρια πως ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα, μετρά μέρες στο Τριφύλλι μετά από το κάκιστο ξεκίνημα της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα. Λίγες ώρες αργότερα, η αντίδραση της ΠΑΕ ήταν άμεση, καθώς διέψευσε το θέμα, αναφέροντας τα εξής:

᾽᾽Δεν υπάρχει καμία απόφαση μεγαλομετόχου για τον τεχνικό διευθυντή ή τον προπονητή της ομάδας. Δεν έχουν νόημα τέτοιες αναφορές, ειδικά από την στιγμή που δεν υφίσταται θέμα για τον άνθρωπο που αποφασίζει῞.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του gazzetta.gr, τα πράγματα έχουν ως εξής:

Με τα υπάρχοντα δεδομένα, ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έχει αποφασίσει να αντικαταστήσει τον Ρόκα ή τον Πογιάτος. Δεν υπάρχει, εξάλλου, διάδοχη κατάσταση και ούτε έχει υπάρξει προεργασία για καμία από τις δύο αυτές θέσεις, γεγονός που δείχνει πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν έχει πάρει αυτή την ώρα απόφαση για αλλαγές. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν το σκέφτεται ή πως δεν υπάρχει έντονος προβληματισμός σε σημείο που να φέρνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το άμεσο μέλλον. Ειδικά η μη ενεργή διαχείριση της αγωνιστικής κρίσης από τον Τσάβι Ρόκα, είναι κάτι που δεν το περίμεναν στο πράσινο στρατόπεδο και μεγαλώνει τον προβληματισμό.

Ξημερώματα Παρασκευής, όμως, απόφαση δεν υπάρχει. Μπορεί να υπάρξει την Δευτέρα, μπορεί να υπάρξει μετά τον ΟΦΗ, μπορεί να υπάρξει και όταν βρεθούν οι αντικαταστάτες, αν και εφόσον προχωρήσει το σενάριο του διαζυγίου. Μπορεί να μην υπάρξει και καθόλου. Η κατάσταση είναι εντελώς ρευστή και οποιαδήποτε πρόβλεψη ή εκτίμηση έχει το ρίσκο της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα