ΟΦΗ: Αποφόρτιση και ο Ναμπί, αρκετές οι απουσίες

ΟΦΗ: Αποφόρτιση και ο Ναμπί, αρκετές οι απουσίες

Gazzetta team
ΟΦΗ: Αποφόρτιση και ο Ναμπί, αρκετές οι απουσίες

bet365

Ο Ναμπί ακολούθησε μαζί με τους Σαρδινέρο και Στάικο αποφόρτιση στην προπόνηση της Πέμπτης με τον Γιώργο Σίμο να έχει διάφορες απουσίες.

Όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (8/10) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, η προπόνηση της ομάδας μας, ενόψει του φιλικού αγώνα με τα Χανιά (10/10).

Ο Αντίλ Ναμπί ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, όπως οι Αντριάν Σαρδινέρο και Πασχάλης Στάικος.

O Χουάν Νέιρα δεν προπονήθηκε, καθώς έχει υποβληθεί σε αρθροσκόπηση.

Οι Πραξιτέλης Βούρος και Κώστας Γιαννούλης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Από την προπόνηση απουσίασαν οι διεθνείς, Βαχίντ Σελίμοβιτς, Αμπντούλ Ουές, Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης και Απόστολος Διαμαντής.

Σε μέρος του προγράμματος συμμετείχε ο Φελίπε Σόουζα, ενώ οι Ρικάρντο Βαζ και Κοσμάς Τσιλιανίδης συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, άσκηση μεταβιβάσεων με τελειώματα φάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (9/10), στις 17:00».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα