ΠΑΟΚ: Είπαν «αντίο» στον αρχηγό τους! (pics)

ΠΑΟΚ: Είπαν «αντίο» στον αρχηγό τους! (pics)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Είπαν «αντίο» στον αρχηγό τους! (pics)

bet365

Νυν και πρώην ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ αποχαιρέτησαν τον Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος το μεσημέρι της Πέμπτης (8/10) έβαλε «τίτλους τέλους» στην καριέρα του με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

Συμπαίκτες του Αντρέ Βιεϊρίνια, νυν και πρώην ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, είπαν το δικό τους «αντίο» στον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση εκ μέρους του για το φινάλε της συνεργασίας του με τον «Δικέφαλο».

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, καλός φίλος του Βιεϊρίνια και εκτός γηπέδων, μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Instagram, έγραψε:

«Συμπαίκτης, φίλος, δάσκαλος, αδερφός, με λίγα λόγια οικογένεια! Δεν μπορώ παρά να σε ευχαριστήσω από την πλευρά μου για αυτά που πρόσφερες σε μένα. Το ταξίδι συνεχίζεται αρχηγέ μου».

Επίσης αρκετοί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, οι Χοσέ Κρέσπο, Γιάννης Μιχαηλίδης και Ομάρ Ελ Καντουρί, σχολίασαν κάτω από την ανάρτηση του Βιεϊρίνια στο προσωπικού του προφίλ στο Instagram. Το ίδιο έκαναν και πρώην παίκτες του «Δικεφάλου», όπως ο Δημήτρης Λημνιός, ο Λάζαρος Λάμπρου, ο Πέδρο Ενρίκε, ο Σέρτζιο Ολιβέιρα, αλλά και ο πρώην αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, Κώστας Βασιλειάδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα