ΠΑΟΚ: Τι ισχύει με την ευρωπαϊκή λίστα και τους ελεύθερους

ΠΑΟΚ: Τι ισχύει με την ευρωπαϊκή λίστα και τους ελεύθερους

ΠΑΟΚ: Τι ισχύει με την ευρωπαϊκή λίστα και τους ελεύθερους

bet365

Ο ΠΑΟΚ δήλωσε το βράδυ της Τρίτης (6/10) τη λίστα για τους έξι αγώνες της φάσης των ομίλων του Europa League, μια λίστα που δεν θα έχει προσθαφαιρέσεις παικτών ως τη φάση των νοκ άουτ αγώνων.

Οι «ασπρόμαυροι» δήλωσαν 23 ποδοσφαιριστές στη λίστα Α’ και άλλους 10 νεαρούς παίκτες στη λίστα Β’ για τα έξι παιχνίδια της φάση των ομίλων του Europa League.

Εκτός έμειναν, λόγω των περιορισμών που υπάρχουν από τους κανονισμούς της UEFA οι Ζαμπά, Ρέι και Περέιρα.

Μια λίστα η οποία θα παραμείνει ως έχει και δεν επιδέχεται αλλαγές μέχρι και τη φάση των νοκ άουτ αγώνων αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει και περάσει από τον όμιλο με PSV, Γρανάδα και Ομόνοια.

Αυτό σημαίνει ότι οποιαδήποτε προσθήκη ελεύθερου ποδοσφαιριστή γίνει στο ρόστερ της ομάδας, μέχρι την έναρξη της φάσης των ομίλων, δε θα μπορεί να μπει στην ευρωπαϊκή λίστα και δε θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες των ομίλων.

Πλέον δεν υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής, όπως γίνεται στα προκριματικά και στα playoffs, κάτι που σημαίνει ότι όσοι παίκτες αποκτηθούν (αν αποκτηθούν) μέχρι τη λήξη των μεταγραφών για ελεύθερους παίκτες θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα