Στα γραφεία της ΑΕΚ για τις υπογραφές ο Νεντελτσιάρου

Στα γραφεία της ΑΕΚ για τις υπογραφές ο Νεντελτσιάρου

Δημήτρης Βέργος
Στα γραφεία της ΑΕΚ για τις υπογραφές ο Νεντελτσιάρου

bet365

Ο 24χρονος Ρουμάνος στόπερ πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Μαρούσι για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Ο Ιονούτς Νεντελτσιάρου ήταν από το απόγευμα της Κυριακής στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ και μάλιστα πήγε και στο Περιστέρι και παρακολούθησε τον αγώνα της Ένωσης με τον Ατρόμητο.

Το πρωί της Δευτέρας, της τελευταίας ημέρας της μεταγραφικής περιόδου, πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και πλέον είναι όλα έτοιμα να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους κιτρινόμαυρους.

Αυτή τη στιγμή ο Νεντελτσιάρου βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Μαρούσι για να υπογράψει για τέσσερα χρόνια και να ανακοινωθεί.

Ο 24χρονος Ρουμάνος στόπερ έχει επιλέξει να φοράει τη φανέλα με τον αριθμό «5», με τον Ντάμιαν Σιμάνσκι να παίρνει το «4» που φορούσε ο Μάριος Οικονόμου.

Η φανέλα του είναι εδώ! #aekfc #summertransfer #aekfcseason2020_21 #aekfamily #Nede_5

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2020

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα