ΠΑΟΚ: «Κλείδωσε» του Πέλκα στη Φενέρμπαχτσε

ΠΑΟΚ: «Κλείδωσε» του Πέλκα στη Φενέρμπαχτσε

ΠΑΟΚ: «Κλείδωσε» του Πέλκα στη Φενέρμπαχτσε

bet365

Θέμα ωρών είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Δημήτρη Πέλκα από τον ΠΑΟΚ στη Φενέρμπαχτσε. Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Από… χίλια κύματα πέρασε η μεταγραφή του Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος τελικά θα αφήσει, μετά από πολλά χρόνια τον ΠΑΟΚ και την Τούμπα, για να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και στη Φενέρμπαχτσε.

Οι δύο ομάδες έχουν φτάσει σε οριστική συμφωνία, μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις, για τη μεταγραφή του 26χρονου Έλληνα μεσοεπιθετικού, με τον Ιβάν Σαββίδη να «ανάβει το πράσινο φως» για την ολοκλήρωση της πώλησης αντί 1,6 εκατ. ευρώ με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί ένα 20% ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησης.

Η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πέλκα στη «Φενέρ», σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες όταν και θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα