«Για τον Κρίστο Γκονζάλεθ υπάρχει η επιλογή του ΠΑΟΚ» (vids)

«Για τον Κρίστο Γκονζάλεθ υπάρχει η επιλογή του ΠΑΟΚ» (vids)

bet365

Για προχωρημένες επαφές ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Ουντινέζε κάνουν λόγο σε Ιταλία και Ισπανία για την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού Κρίστο Γκονζάλεθ.
bwin - Παίξε νόμιμα live στοίχημα στους μεγάλες αγώνες από κινητό & tablet! |21+

Νωρίτερα στο live του gazzetta.gr αναφέραμε το τι λέγεται και γράφεται γύρω από την περίπτωση του Κρίστο Γκονζάλεθ.

Ο 23χρονος Ισπανός επιθετικός, τα δικαιώματα του οποίου απέκτησε πέρσι η Ουντινέζε, είναι στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ και η περίπτωση του εξετάζεται από τους «ασπρόμαυρους».

Ο Γκονζάλεθ πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στη Segunda Division με τη φανέλα της Ουέσκα, με την οποία είχε 27 συμμετοχές, 6 γκολ και 1 ασίστ.

Η Μάλαγα ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του αλλά τη Δευτέρα (5/10) απέσυρε το ενδιαφέρον της, με την Ουντινέζε να «καίγεται» για να δώσει τον Ισπανό ποδοσφαιριστή στη διάρκεια της τελευταίας μέρας των μεταγραφών. Ο ΠΑΟΚ είναι μια επιλογή, σύμφωνα με τους Ιταλούς.

«Φαίνεται ότι υπάρχουν επαφές και διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο συλλόγων, αλλά είναι απαραίτητο να καταλήξουν σε μια συμφωνία που θα ικανοποιεί και τον ποδοσφαιριστή», αναφέρει η ιστοσελίδα «udineseblog.it».

Επίσης όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ ο Κρίστο Γκονζάλεθ άφησε καλές εντυπώσεις κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και των πρώτων φιλικών αγώνων της Ουντινέζε, τελικά όμως δεν συμπεριλήφθηκε στα πλάνα της ομάδας για τη νέα χρονιά και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η Τενερίφη ήταν η πρώτη ομάδα του Ισπανού επιθετικού, ο οποίος το 2017 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά αγωνίστηκε μόνο στη δεύτερη ομάδα (Real Madrid Castilla), ενώ πέρσι αποκτήθηκε από την Ουντινέζε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα