Πογιάτος: «Πρώτος εγώ έχω πίεση μέσα μου και δεν είμαι ευχαριστημένος με την απόδοσή μας»

Πογιάτος: «Πρώτος εγώ έχω πίεση μέσα μου και δεν είμαι ευχαριστημένος με την απόδοσή μας»

Gazzetta team
Πογιάτος: «Πρώτος εγώ έχω πίεση μέσα μου και δεν είμαι ευχαριστημένος με την απόδοσή μας»

bet365

Την ευθύνη για την έως τώρα πορεία του Παναθηναϊκού ανέλαβε ο Ντάνι Πογιάτος μιλώντας στον Skai σε συνέντευξη που μεταδόθηκε πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Αρη, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τους πάντες στην ομάδα για τη στήριξη που του παρέχουν όπως είπε...

Αναλυτικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού είπε μεταξύ άλλων στον Skai...

- Για το ματς με την ΑΕΛ: «Χάσαμε λίγο την ταυτότητά μας. Χάσαμε στα τελευταία λεπτά τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, ενώ είχαμε την εντύπωση πως είχαμε τον έλεγχο. Μια ομάδα όπως η δική μας πρέπει να έχει τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή έως το τέλος».

- Για τον Αρη: «Είναι μια πάρα πολύ ανταγωνιστική ομάδα, με έμπειρους παίκτες. Είναι μια καλή ομάδα, που έκανε πολύ καλή αρχή στο πρωτάθλημα, θα μας βάλει δύσκολα. Εμείς δεν πρέπει να χάσουμε την ταυτότητά μας. Πρέπει να κατανοήσουμε καλύτερα το παιχνίδι και να είμαστε πιο εύστοχοι. Αν είχαμε ευστοχία στο ματς με τον Αστέρα θα το είχαμε αλλάξει, το ίδιο και στη Λάρισα, μας έλειψε η ευστοχία.

- Για τη διαμορφωθείσα κατάσταση και την πίεση στον Παναθηναϊκό: «Το σημαντικό για μένα είναι η οργάνωση της ομάδας στο χώρο. Εχουμε καλούς παίκτες, προσπαθούμε η ποιότητα να εξυπηρετήσει την ομάδα. Αυτό είναι το βασικό για οποίο πρέπει να προσπαθήσουμε.Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το σύλλογο για τη συμπεριφορά του. Από τον πρόεδρο μέχρι όλους στο Κορωπί. Εχω τη στήριξη όλων, μου δίνουν δύναμη. Η πίεση είναι κάτι που εγώ πρώτος, ως προπονητής, έχω μέσα μου. Εγω πρώτος δεν είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή μας. Ομως εξηγήσεις δίνω μ'όνο στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Σέβομαι όποιους βρίσκονται γύρω από το σύλλογο, αλλά για μένα ο Παναθηναϊκός είναι πάνω απ' όλα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα