Άρης: Με Ματέο Γκαρσία κόντρα στον Παναθηναϊκό

Άρης: Με Ματέο Γκαρσία κόντρα στον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Άρης: Με Ματέο Γκαρσία κόντρα στον Παναθηναϊκό

bet365

Η ΠΑΕ Άρης πήρε στα χέρια της το δελτίο του Ματέο Γκαρσία και ο Άκης Μάντζιος θα συμπεριλάβει τον Αργεντίνο στην αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα (4/10, 16:00) με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Σήμερα (2/10) ο Ματέο Γκαρσία προπονήθηκε για πρώτη φορά με την ομάδα, θα είναι στην αποστολή του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα (4/10, 16:00) με τον Παναθηναϊκό, δίχως αυτό να σημαίνει ότι ο Άκης Μάντζιος έχει αποφασίσει να τον χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα. Ο έμπειρος τεχνικός θα πάρει την απόφασή του αναλόγως της κατάστασης του αθλητή.

Το βέβαιο είναι ότι θα έχει στη διάθεσή του τους Εμάνουελ Σάκιτς, Λούκας Σάσα καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές συμμετείχαν στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης… «σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε πρωινή προπόνηση (ομαδική επιθετική τακτική και στατικές φάσεις) στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου». Οι Λούκας Σάσα και Εμάνουελ Σάκιτς ακολούθησαν και πάλι μέρος της προπόνησης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα