Άρης: Ο Αλ Τάμαρι και το ραντεβού στην Κύπρο…

Άρης: Ο Αλ Τάμαρι και το ραντεβού στην Κύπρο…

Άρης: Ο Αλ Τάμαρι και το ραντεβού στην Κύπρο…

bet365

Ο Άρης σκοπεύει να προχωρήσει σε μια τελευταία επαφή με τον ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση του Μούσα Αλ Τάμαρι και σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο, αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση στη Λευκωσία.

Χίμκι - Παναθηναϊκός: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια

Η υπόθεση του Μούσα Αλ Τάμαρι απασχολεί τα κυπριακά ΜΜΕ από τις αρχές του καλοκαιριού. Μεταξύ των ομάδων που φέρονται να εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την αγορά των δικαιωμάτων του Ιορδανού ποδοσφαιριστή ήταν και ο Ολυμπιακός, αλλά πριν από περίπου δύο μήνες, ο ΑΠΟΕΛ αξίωνε ένα ποσό άνω των 2.5 εκατομμυρίων ευρώ. Ο καιρός πέρασε, η ομάδα της Λευκωσίας δεν βρήκε την πρόταση που θα ήθελε και πλέον νιώθει την πίεση του χρόνου. Κι αυτό διότι το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει τον Μάιο του 2021, πράγμα που σημαίνει ότι τον ερχόμενο Γενάρη έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει δίχως το παραμικρό όφελος για τον ΑΠΟΕΛ.

Πρόσφατα, κυπριακά ΜΜΕ αποκάλυψαν το ενδιαφέρον του Άρη για τον Αλ Τάμαρι, ωστόσο, δεν έδωσαν πολλές πιθανότητες συμφωνίας. Για την ακρίβεια σημείωσαν ότι επανήλθε στο προσκήνιο η περίπτωση της Λέουβεν, τονίζοντας ότι η βελγική ομάδα είναι ο πιθανότερος προορισμός για τον ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο, ο ΑΠΟΕΛ αξιώνει ένα ποσό μεταξύ 1,3 και 1.5 εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρησή του. Ωστόσο, μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του, προβλέπεται να χαράξει διαφορετική οικονομική πολιτική.

Τις τελευταίες ώρες ο Άρης ασχολείται με την περίπτωση του ποδοσφαιριστή και σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο, προβλέπεται επαφή μεταξύ ανθρώπου των «κίτρινων» με το ΑΠΟΕΛ εντός των επόμενων ωρών, μέσα από την οποία θα αναδειχθούν και οι πιθανότητες απόκτησης του παίκτη.

Στον Άρη εκτιμούν ότι ο Αλ Τάμαρι έχει την ποδοσφαιρική ποιότητα αλλά και τις παραστάσεις για να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα. Με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ αγωνίστηκε σε 74 παιχνίδια, σημείωσε 12 γκολ και μοίρασε 11 ασίστ, ενώ είναι διεθνής και με την εθνικής Ιορδανίας όπου σε 32 συμμετοχές σημείωσε επτά γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα