Ολυμπιακός: Συμφώνησε με τον Μπρούμα

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Συμφώνησε με τον Μπρούμα

bet365

Ολυμπιακός και Μπρούμα είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, απαντάει η Αϊντχόφεν στην πρόταση των «ερυθρολεύκων» σύμφωνα με τους Ολλανδούς!

Χίμκι - Παναθηναϊκός: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια

Από τα ερυθρόλευκα της Αϊντχόφεν, στα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού; Οι Ολλανδοί το έχουν σίγουρο. Για την ακρίβεια έγραφαν πως ο Μπρούμα έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό και οι δύο πλευρές περιμένουν το πράσινο φως της Αϊντχόφεν για να ολοκληρωθεί το deal!

Δημοσιεύματα από την Ολλανδία, τόνιζαν πως η προοπτική του Champions League είναι κάτι που δελεάζει τον 25χρονο εξτρέμ και πως πιέζει κι αυτός από την μεριά του για να γίνει η μεταγραφή.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ο Ολυμπιακός έχει ζητήσει δανεικό τον Μπρούμα με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι και πως η PSV αναμένεται ν' απαντήσει (μάλλον θετικά) την Παρασκευή!

Ο 25χρονος Πορτογάλος εξτρέμ, ανδρώθηκε στην Σπόρτινγκ Λισαβώνας, το 2013 πήρε μεταγραφή 13.000.000 στην Γαλατασαράι και από εκεί (μετά από δανεισμούς σε Γκαζιάντεσπορ και Σοσιεδάδ) αγοράστηκε από την Λειψία έναντι 15.000.000! Στους Γερμανούς αγωνίστηκε για δύο χρόνια και το καλοκαίρι του 2019 πήγε στην Ολλανδία και την Αϊντχόφεν έναντι 12.000.000!

Ο Μπρούμα είναι διεθνής και με την Εθνική Πορτογαλίας (9 συμμετοχές, 1 γκολ) και πέρσι με την φανέλα της Αϊντχόφεν είχε αγωνιστεί σε 31 ματς με 5 γκολ και 4 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα