ΑΕΚ: Μιλάει με Φόλενταμ για δανεισμό του Ιατρούδη!

ΑΕΚ: Μιλάει με Φόλενταμ για δανεισμό του Ιατρούδη!

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Μιλάει με Φόλενταμ για δανεισμό του Ιατρούδη!

bet365

Σε εξέλιξη για την Ένωση η διαδικασία παραχώρησης ποδοσφαιριστών για να... ελαφρύνει το ρόστερ, ο Έλληνας φορ οδεύει προς Ολλανδία, ο Σταμουλής προς Λαμία

Το πιο δύσκολο κομμάτι για την ΑΕΚ έως σήμερα δεν είχε να κάνει με το ουσιαστικό upgrade που ήδη μοιάζει να έχει επιτευχθεί στο ρόστερ της σε αρκετές θέσεις, αλλά το γεγονός ότι έπρεπε να μαζέψει τον αριθμό των διαθέσιμων επιλογών στην πρώτη ομάδα και να βρει λύσεις σε παίκτες που πιστεύει αλά πρέπει να πάνε κάπου για να αγωνιστούν.

Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Γιάννης Ιατρούδης με την ολλανδική Φόλενταμ να συνιστά μια ομάδα που 'χει προσεγγίσει την Ένωση προκειμένου να δανειστεί τον Έλληνα επιθετικό της ΑΕΚ. Η υπόθεση είναι προχωρημένη αλλά αξίζει να σημειώσουμε ότι ακόμη δεν υπάρχει ολοκληρωμένη συμφωνία μεταξύ των δυο club.

Ορθάνοιχτο και αναγκαίο είναι το ενδεχόμενο για επιπλέον δανεισμούς με τον Κώστα Σταμούλη να είναι πιθανό να βρεθεί στο δυναμικό της Λαμίας, τη στιγμή που το ίδιο θα προσπαθήσουν να πετύχουν στην Ένωση με τους Γιούση, Μπάμπη και Μπούση χωρίς έως τώρα να υπάρχει κάτι περισσότερο, ή πιο σωστά, κάτι συγκεκριμένο για το μέλλον τους...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα