Άρης: Η οικονομική διαφορά με Τσόριτς και η… ολλανδική παρέμβαση

Άρης: Η οικονομική διαφορά με Τσόριτς και η… ολλανδική παρέμβαση

Gazzetta team
Άρης: Η οικονομική διαφορά με Τσόριτς και η… ολλανδική παρέμβαση

bet365

Ο Άρης προσπαθεί να βρει σημείο ταύτισης στο οικονομικό για την περίπτωση του Άντε Τσόριτς γνωρίζοντας παράλληλα ότι ο Κροάτης έχει στα χέρια του ενδιαφέρον από ολλανδική ομάδα.
Ο Άρης προσπαθεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις συμφωνίας με τον Άντε Τσόριτς και προς αυτήν την κατεύθυνση βρίσκεται σε επαφές τόσο με τη Ρόμα όσο και με τους εκπροσώπους του Κροάτη ποδοσφαιριστή. Υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, όπως εξάλλου υπάρχουν και συζητήσεις των ατζέντηδων του 23χρονου επιθετικού με ολλανδική ομάδα. Αυτή τη στιγμή, η τελευταία δείχνει να έχει αποκτήσει προβάδισμα έναντι του Άρη αλλά ο παράγοντας που θα διαμορφώσει τελικά δεδομένα είναι ο ίδιος ο παίκτης. Αν δηλαδή ο Άντε Τσόριτς εκτιμήσει ότι είναι προς το συμφέρον της καριέρας του να έρθει στην Ελλάδα αντί της Ολλανδίας τότε αυτομάτως ο Άρης θα βρεθεί σε θέση ισχύος. Κι αυτό διότι, τόσο οι «κίτρινοι» όσο και η ολλανδική ομάδα ουσιαστικά καλύπτουν σχεδόν το ίδιο κομμάτι του υψηλότατου συμβολαίου που έχει ο παίκτης με τη Ρόμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα