Ολυμπιακός: Κλειδώνει τ' «αστέρια» και τα 32.000.000 ευρώ!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ολυμπιακός: Κλειδώνει τ' «αστέρια» και τα 32.000.000 ευρώ!

bet365

Απόψε στις 22.00, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Ομόνοια (COSMOTE SPORT 1HD) με στόχο να τελειώσει τη δουλειά της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League και να βάλει στα ταμεία του 32.000.000 ευρώ.

Μετά το 2-0 του Καραϊσκάκης, ο Ολυμπιακός πρέπει να αυτοκτονήσει απόψε κόντρα στην Ομόνοια.

Οι «ερυθρόλευκοι» απέδειξαν στο χορτάρι ότι είναι καλύτερη ομάδα, πιο ποιοτική και ότι δεν μπορούν να απειληθούν από τον Κυπριακό σύλλογο.

Αυτό βέβαια μένει να αποδειχτεί και στο... δεύτερο ημίχρονο της μεταξύ τους σειράς.

Ο Μαρτίνς, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τους: Σα στο τέρμα και Ραφίνια, Χολέμπας, Σεμέδο και Μπα στην άμυνα. Μπουχαλάκης, Εμβιλά και Καμαρά θα είναι η τριάδα στον άξονα, με τους Ραντζέλοβιτς ή Μασούρα και Βαλμπουενά στα άκρα του Ελ Αραμπί.

Στην Κύπρο ο Πορτογάλος κόουτς, πήρε τους εξής παίκτες: Σα, Τζολάκης, Κρίστινσον, Ραφίνια, Χολέμπας, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Καφού, Καμαρά, Εμβιλά, Μπρούνο, Φορτούνης, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Κάιπερς, Χασάν & Ελ Αραμπί.

Από την άλλη, ο Χένινγκ Μπεργκ αναμένεται να ξεκινήσει τους: Φαμπιάνο, Λανγκ, Λούφτνερ, Λέσιακς, Χουμποτσάν, Γκόμες, Κουσουλός, Τζιώνης, Παπουλής, Μποτεάκ και Ντούρις.

Εκτός πλάνων αναμένεται να είναι οι Γιόρντι Γκόμεθ και Τιάγκο.

32.137.000 ευρώ ο Ολυμπιακός

Ας δούμε αρχικά τα χρήματα που θα λάβει ο Ολυμπιακός σε περίπτωση που περάσει την Ομόνοια και μπει στους ομίλους του Champions League για δεύτερη σερί χρονιά.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα λάβουν:

  • 15.250.000 για την είσοδο στους ομίλους
  • 15.512.000 από το 10ετές ranking* (19ο καλύτερο από τις 32)
  • 1.375.000 από το market pool**

* Εάν αποκλειστεί η Ντιναμό Κιέβου στα play off του Champions League (2-1 το πρώτο ματς με τη Γάνδη) και περάσει ο Ολυμπιακός θα πάρει επιπλέον 1.108.000 μιας και θα ανέβει μια θέση στο 10ετές ranking ανάμεσα στις 32 ομάδες.
** Εάν περάσει ο Ολυμπιακός και αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ, οι «ερυθρόλευκοι» θα πάρουν επιπλέον 1.125.000 ευρώ από το market pool (τα χρήματα του market pool υπολογίζονται κατ' εκτίμηση).

Μίνιμουμ δηλαδή ο Ολυμπιακός εάν προκριθεί θα βάλει στα ταμεία του 32.137.000 ευρώ τα οποία μπορούν να φτάσουν και τα 34.370.000 ευρώ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα