Dailymail: «Σε συζητήσεις με τον Καμίλ Γκράμπαρα ο ΠΑΟΚ»

Dailymail: «Σε συζητήσεις με τον Καμίλ Γκράμπαρα ο ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Dailymail: «Σε συζητήσεις με τον Καμίλ Γκράμπαρα ο ΠΑΟΚ»

bet365

Την περίπτωση του Καμίλ Γκράμπαρα, τερματοφύλακα της Λίβερπουλ, φέρεται πως εξετάζει ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα, η «Daily Mail», αναφέρει πως ο Πολωνός πορτιέρε των «Reds» έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με την ομάδα του Δικεφάλου, προκειμένου να συνεχίσει στα «ασπρόμαυρα» την καριέρα του.

Ο 21χρονος γκολκίπερ την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε με την Χάντερσφιλντ κατέγραψε 28 συμμετοχές στην Championship, ενώ προηγουμένως είχε δοθεί δανεικός σε Άαρχους και Χάντερσφιλντ.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που συνδέουν το όνομα του με τον ΠΑΟΚ, καθώς πριν από λίγες ημέρες δημοσιεύματα από την Πολωνία, είχαν τονίσει πως ο Γκράμπαρα βρίσκεται κοντά στην μετακίνησή του, στον Δικέφαλο του Βορρά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα