ΑΕΛ – Παναθηναϊκός: Στο «Αλκαζάρ» για την πρώτη τους νίκη

Κώστας Ζάλιαρης
ΑΕΛ – Παναθηναϊκός: Στο «Αλκαζάρ» για την πρώτη τους νίκη

bet365

Ο Παναθηναϊκός ανέβηκε στη Θεσσαλία για την 3η αγωνιστική της φετινής Super League Interwetten με την ΑΕΛ να τον υποδέχεται στη μεγάλη της επιστροφή στο «Αλκαζάρ» έπειτα από μια δεκαετία! Την πρώτη τους νίκη για τους δικούς τους λόγους ψάχνουν και οι δύο...

Οι «πράσινοι» του Ντάνι Πογιάτος κοντράρονται με τους «βυσσινί» (19:30, Novasports1 HD) έχοντας αγωνιστεί μονάχα μια φορά στο φετινό πρωτάθλημα σε αντίθεση με τις υπόλοιπες ομάδες που δεν είχαν τον Απόλλωνα ή τον ΠΑΣ στις πρώτες αγωνιστικές στο πρόγραμμά τους.

Το «τριφύλλι» μετά την πολύ μέτρια εικόνα στην Τρίπολη και την ήττα (1-0) από τον Αστέρα, θέλει να δείξει τα σημάδια βελτίωσης. Έχουν μεσολαβήσει, άλλωστε, δυο εβδομάδες και ένα φιλικό με τον Λεβαδειακό όπου ξανά έγιναν αντιληπτά τα θέματα στα οποία οφείλει να δουλέψει η ομάδα και να δώσει βαρύτητα ο Πογιάτος ώστε να παρουσιαστεί αυτό που σχεδιάζει στον Παναθηναϊκό.

Η γηπεδούχος ΑΕΛ επιστρέφει στο «Αλκαζάρ» έπειτα από μια δεκαετία, με το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας σε αυτό το γήπεδο να είναι τον Νοέμβρη του 2010!

Φυσικά στόχος του συλλόγου είναι να συνδυαστεί το μεγάλο come-back με ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός που φιλοξενείται πρώτος στην συγκεκριμένη έδρα μετά την επαναφορά των «βυσσινί» εκεί.

Ήττα με σκορ 1-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα είχε η πρεμιέρα για το σύνολο του Μιχάλη Γρηγορίου στη φετινή Super League Interwetten...

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα