Λαμία: Χωρίς προβλήματα η αποστολή για ΟΑΚΑ

Gazzetta team
Λαμία: Χωρίς προβλήματα η αποστολή για ΟΑΚΑ

bet365

Η Λαμία ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ, με τον Γιώργο Πετράκη να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Η Λαμία αντιμετωπίζει την ΑΕΚ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ (20:30) έχοντας ξεκινήσει με δύο ήττες στο πρωτάθλημα της Super League Interwetten. Ο Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα μιας και δεν υπάρχει κάποιος τραυματισμός. Φυσικά οι νεοαποκτηθέντες Αραμπούλι και Βασιλακάκης δεν είναι ακόμα έτοιμοι.

Στην αποστολή της Λαμίας βρίσκονται οι: Επασί, Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Γκούγκα, Ζιούλης, Σκόνδρας, Βύντρα, Μπαχανάκ, Σαραμαντάς, Νιάσε, Βασιλόγιαννης, Μπεχαράνο, Χατζηστραβός, Μπουλούλης, Μπιανκόνι, Βιγάλμπα, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Κωστίκας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα