Μαρτίνς: «Θέλουμε σίγουρα ένα δεξί και ένα αριστερό μπακ»

Μαρτίνς: «Θέλουμε σίγουρα ένα δεξί και ένα αριστερό μπακ»

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: «Θέλουμε σίγουρα ένα δεξί και ένα αριστερό μπακ»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξή του στο συνδρομητικό κανάλι αναφέρθηκε στα μεταγραφικά αλλά και τα αγωνιστικά δεδομένα στην ομάδα του Ολυμπιακού.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην κάμερα της NOVA επισήμανε για:
Τις αξίες που δεν πρέπει να παραβαίνουν οι παίκτες στον Ολυμπιακό: Ο σεβασμός στα ωράρια, τις οδηγίες που δίνονται για το τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες & το πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσουν, γιατί είμαστε επαγγελματίες, θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός στις αρχές και στους κανόνες. Έτσι δείχνουμε σεβασμό για στην ομάδα.
Το ματς με τον Παναιτωλικό: Ελπίζω πως το παιχνίδι αυτό θα έχει για εμάς καλύτερο πρώτο μέρος και περισσότερη ένταση από εμάς. Για τον Παναιτωλικό περιμένουμε καλή αμυντική λειτουργία, αλλά θα πρέπει να είμαστε εμεί εντάξει, να είμαστε πολλοί προσεκτικοί γιατί ο Παναιτωλικός θα ψάξει τις αντεπιθέσεις. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, αλλά να έχουμε και την ένταση και τον ρυθμό που πρέπει. Ο Παναιτωλικός είδαμε ότι δυσκόλεψε την ΑΕΚ.
Τους Μπα και Κάιπερς: Πράγματι είναι παράδειγμα για όλους, δουλεύουν πολύ, ειδικά ο Μπα, είναι λαμπρό παράδειγμα γιατί δούλεψε πάρα πολύ, με πάρα πολύ υπομονή και με χαμηλά το κεφάλι και τώρα πια είναι βασικό στέλεχος της ομάδας, εξαιρετικός και απαραίτητος.
Τον Πέπε: Ο Πέπε δεν είναι στην κατάσταση που θέλουμε, τώρα δεν τον υπολογίζουμε, πιστεύω πως θα είναι έτοιμος μετά τη διακοπή. Είχε τον τραυματισμό και θέλει πάρα πολύ προσοχή από εμάς για να τον ετοιμάσουμε σωστά και δεν βιαζόμαστε. Θα παίξει όταν θα είναι έτοιμος.
Τον Ντρέγκερ: Ας μιλήσουμε μόνο για τους παίκτες που είναι ήδη στο ρόστερ της ομάδας...
Τον μεταγραφικό σχεδιασμό: Είναι αλήθεια πως η διακοπή θα έιναι ευεργετική, καθώς θα μπορέσουμε να δουλέψουμε όπως θέλουμε και σε πράγματα τα οποία θέλουμε. Ειδικά για να ισορροπήσουμε τη ζυγαριά ανάμεσα σε παλιούς και νέους. Όλοι ξέρουμε ότι θέλουμε σίγουρα δύο παίκτες: ένα αριστερό και ένα δεξί μπακ. Χρειαζόμαστε και έναν εξτρέμ.
Τους παίκτες που μπορεί να φύγουν από το ρόστερ: Σίγουρα υπάρχουν νέοι που έχουν ανάγκη από χρόνο συμμετοχής και εμείς δε μπορούμε να τους τον δώσουμε, οπότε ίσως να δοθούν σε ομάδα για να πάρουν χρόνο. Τώρα για τους παίκτες που όλοι συζητάτε και ξέρουμε ποιοι είναι η διοίκηση κάνει ότι μπορεί για να τους κρατήσει στην ομάδα. Αν δεν υπάρξει κάποια πολύ μεγάλη αλλαγή θα μείνουν στην ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα