ΑΕΚ: Έτοιμοι Γκαρσία και Ενομπακάρε

ΑΕΚ: Έτοιμοι Γκαρσία και Ενομπακάρε

Gazzetta team
ΑΕΚ: Έτοιμοι Γκαρσία και Ενομπακάρε

bet365

Μετά τον Κρίστιτσιτς και οι Γκαρσία και Ενομπακάρε προπονήθηκαν κανονικά περιορίζοντας τα προβλήματα για τον Μάσιμο Καρέρα ενόψει Σεντ Γκάλεν.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε την προετοιμασία της για τον ευρωπαϊκό αγώνα με τη Σεντ Γκάλεν την Πέμπτη στην Ελβετία στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League. Ο Μάσιμο Καρέρα μετά τον Νέναντ Κρίστιτσιτς, είδε και τους Λιβάι Γκαρσία και Μπράιτ Ενομπακάρε να προπονούνται κανονικά τη Δευτέρα.

Έτσι, τα μοναδικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ιταλός κόουτς είναι τα γνωστά που αφορούν τους Κώστα Γαλανόπουλο και Ζίγκα Λάτσι, οι οποίοι συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα.

Η προπόνηση της Τρίτης για τους κιτρινόμαυρους θα λάβει χώρα στα Σπάτα στις 18:30.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη της προπόνησης το απόγευμα της Δευτέρας τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας υποβλήθηκαν στο τεστ ανίχνευσης του ιού Covid-19 που προβλέπεται από το πρωτόκολλο της UEFA, εν όψει του αγώνα της Πέμπτης με τη Σεντ Γκάλεν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα