ΠΑΟΚ: O Γ. Σαββίδης έχει λόγο να αποθεώνει τον Όλαφ Ρέμπε (pic)

ΠΑΟΚ: O Γ. Σαββίδης έχει λόγο να αποθεώνει τον Όλαφ Ρέμπε (pic)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: O Γ. Σαββίδης έχει λόγο να αποθεώνει τον Όλαφ Ρέμπε (pic)

bet365

Η ξεχωριστή αναφορά του Γιώργου Σαββίδης προς τον Γερμανό αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, Όλαφ Ρέμπε, μετά το διπλό «χτύπημα» με Τσόλακ και Βαγκέ.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε την Κυριακή (20/9) τον Αντόνιο Τσόλακ και τον Μούσα Βαγκέ στη Θεσσαλονίκη και καλώς εχόντων των πραγμάτων τη Δευτέρα (21/9) θα υπογράψουν αμφότεροι τα συμβόλαια τους και θα δηλωθούν στην ευρωπαϊκή λίστα του «Δικεφάλου» για τους αγώνες με την Κρασνοντάρ.

Οι «ασπρόμαυροι» έδωσαν μάχη με το χρόνο και φαίνεται να την κερδίζουν, με την συμβολή του Όλαφ Ρέμπε να αποδεικνύεται καθοριστική, όχι μόνο στις δύο συγκεκριμένες μεταγραφικές υποθέσεις, αλλά σ’ ότι έχει κάνει στους λίγους μήνες της παρουσίας του στην Τούμπα και στη διαμόρφωση του νέου «ασπρόμαυρου» ρόστερ.

Η δουλειά που έχει κάνει ο 42χρονος αθλητικός διευθυντής στο κομμάτι των προσθαφαιρέσεων έχει θετικό πρόσημο μέχρι στιγμής, ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει κατά πολύ τη λογική και την οπτική του γύρω από τις μεταγραφές κάτι που φαίνεται από το πως κινήθηκε έως τώρα στο άκρως περίεργο, λόγω κορονοϊού, παζάρι.

Ο Ρέμπε είναι επιλογή της οικογένειας Σαββίδη και ο γιος του Ιβάν, Γιώργος, έχει αρκετούς λόγους για να αποθεώνει τον Γερμανό, όπως έκανε με την τελευταία ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα