Ολυμπιακός: Η 3η εμφάνιση είναι ξεχωριστή (pic)

Ολυμπιακός: Η 3η εμφάνιση είναι ξεχωριστή (pic)

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Η 3η εμφάνιση είναι ξεχωριστή (pic)

bet365

Ο Ολυμπιακός αποκάλυψε και την τρίτη φανέλα για την φετινή σεζόν, η οποία είναι και η πιο ξεχωριστή από όλες.

bwin: Κορυφαίες οnline αποδόσεις στη Super League. |21+

Η πρώτη εμφάνιση του Ολυμπιακού είχε και τους fan της και τους haters της. Η δεύτερη συγκέντρωσε εγκωμιαστικά σχόλια. Η τρίτη μάλλον θα καταπλήξει τον κόσμο του Ολυμπιακού μιας και δείχνει να είναι η πιο ξεχωριστή.

Οι Πειραιώτες προχώρησαν στα «αποκαλυπτήρια» και της τρίτης φανέλας που είναι σκούρο μπλε με λευκές λεπτομέρειες και ρίγες στους ώμους. Αξίζει να σημειωθεί πως το σλόγκαν των ερυθρόλευκων είναι «Ready For Glory» και η καμπάνια έχει ως πρωταγωνιστές τους Κώστα Φορτούνη, Γιώργο Μασούρα, Ματιέ Βαλμπουενά και Μαντί Καμαρά.

«Ο δρόμος για τη δόξα δεν είναι εύκολος. Είμαστε έτοιμοι όμως να γράψουμε ερυθρόλευκη ιστορία. Θα είσαι εκεί μαζί μας;», έγραψε χαρακτηριστικά η ερυθρόλευκη ΠΑΕ στα social media.

Αυτή είναι η τρίτη εμφάνιση του Ολυμπιακού

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα