Ολυμπιακός: Ο Αστέρας του... βγάζει το λάδι! (vids)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ολυμπιακός: Ο Αστέρας του... βγάζει το λάδι! (vids)

bet365

Ο Ολυμπιακός κάνει πρεμιέρα απόψε στο φετινό πρωτάθλημα της Super League Interwetten, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (18/9, 20.30, Novasports4HD), μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια ειδικά του... βγάζει την πίστη!

Ο Ολυμπιακός του Μαρτίνς προέρχεται από μια ονειρεμένη σεζόν. Νταμπλ και εξαιρετική ευρωπαϊκή πορεία για τους «ερυθρόλευκους», που αναμφισβήτητα είναι η καλύτερη ελληνική ομάδα αυτήν τη στιγμή, με παίκτες όπως οι Βαλμπουενά, Εμβιλά, Ραφίνια, Φορτούνης, Ελ Αραμπί, Σα, Καμαρά, Σεμέδο...

Ο Αστέρας, από την άλλη, μετά τη διακοπή του κορονοϊού είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει ηττηθεί, ενώ έρχεται από το σούπερ ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με τη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, οι Αρκάδες είναι μια ομάδα που έχει συνηθίσει να βάζει δύσκολα στους «ερυθρόλευκους».

Σε δύο ματς μάλιστα, οι Πειραώτες χρειάστηκαν την παράταση για να νικήσουν και σ' ένα άλλο έπρεπε να σκοράρει στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τζούρτζεβιτς για να μην ηττηθούν.

Αναλυτικά τα τελευταία ματς, που ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στους κιτρινομπλέ:

24/8/2019: Ολυμπιακός-Αστέρας 1-0 (6' Ελ Αραμπί)

16/9/2018: Ολυμπιακός-Αστέρας 2-1 (18' Καμαρά, 90'+2' Νάτχο / 67' Τόνσο)

16/9/2017: Ολυμπιακός-Αστέρας 1-1 (90'+4' Τζούρτζεβιτς / 55' Μανιάς)

4/1/2017: Ολυμπιακός-Αστέρας 2-1 (54' Φορτούνης, 90'+3' Μάριν / 27' Μάσα)

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα