ΠΑΟΚ: Κροάτες στέλνουν τον Τσόλακ στους «ασπρόμαυρους» (vids)

ΠΑΟΚ: Κροάτες στέλνουν τον Τσόλακ στους «ασπρόμαυρους» (vids)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Κροάτες στέλνουν τον Τσόλακ στους «ασπρόμαυρους» (vids)

bet365

Δημοσιεύματα από Κροατία αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με την Ριέκα στα 3.5 εκατομμύρια ευρώ κάνοντας δικό του τον 26χρονο επιθετικό, Αντόνιο Τσόλακ.

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΠΑΟΚ αναφορικά με τον αντικαταστάτη του Τσούμπα Άκπομ που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μίντλεσμπρο. Σύμφωνα με τους Κροάτες και συγκεκριμένα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «sportcom.hr», οι Θεσσαλονικείς συμφώνησαν με την Ριέκα και θα κάνουν δικό τους τον Αντόνιο Τσόλακ. Ο 26χρονος Κροάτης επιθετικός προέρχεται από εξαιρετική χρονιά καθώς με τη φανέλα της Ριέκα είχε 26 γκολ σε 40 αγώνες φτάνοντας μέχρι την κατάκτηση του Κυπέλλου Κροατίας.

Για τον Τσόλακ είχε δείξει ενδιαφέρον και η Φενέρμπαχτσε, αλλά πάντα σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση 3.5 εκατομμυρίων ευρώ και συμφώνησε με την Ριέκα να τον αποκτήσει. Ο Τσόλακ γεννήθηκε στην Γερμανία και συγκεκριμένα στο Λούντβισμπουργκ και ξεκίνησε από την Στουτγκάρδη Κίκερς, έπαιξε στη Νυρεμβέργη και σε άλλες ομάδες της Γερμανίας, αλλά εκεί που έδειξε να βρίσκει το καλό του πρόσωπο ήταν στην Κροατία και την Ριέκα. Την πρώτη χρονιά ως δανεικός έπαιξε 40 παιχνίδια και πέτυχε 18 γκολ και την δεύτερη είχε 36 συμμετοχές και 20 τέρματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα