ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Παπαδόπουλος: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη να επιστρέψει εκεί που ήταν»

Παπαδόπουλος: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη να επιστρέψει εκεί που ήταν»

Παπαδόπουλος: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη να επιστρέψει εκεί που ήταν»

Ο γκολκίπερ του Αστέρα Τρίπολης στάθηκε στο πόσο σημαντικό είναι οι ομάδες μας να προχωρούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις 

Για τον Αστέρα Τρίπολης αλλά και γενικά το ελληνικό ποδόσφαιρο μίλησε ο Νίκος Παπαδόπουλος, γκολκίπερ των Αρκάδων, στον Arcadia 93,8. 
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Νίκο καλησπέρα, ας ξεκινήσουμε από την συμμετοχή της ομάδας και τη δίκη σου στο more than football.
“ Καλησπέρα σας, είναι χαρά μας να συμμετέχουμε σε μια ευρωπαϊκή καμπάνια που πρωταγωνιστεί σε όλη την Ευρώπη. Είναι τιμή και υποχρέωση και για μας ως παίκτες αλλά και τον σύλλογο να παίρνουμε θέσεις κατά των κοινωνικών διακρίσεων και του ρατσισμού.”
 
Είσαι ενεργό μέλος κοινωνίας, θεωρείς ότι μέσα από το ποδόσφαιρο μπορούν να περάσουν πολλά μηνύματα 
“ Είναι υποχρέωση κάθε μέλος της κοινωνίας να έχει άποψη και να συμμετέχει στα κοινά για ένα καλύτερο κόσμο.”
 
Στις πιο κάτω κατηγορίες οι ομάδες παρέδωσαν σφραγίδες και πολλοί συναδελφοι σου είναι στον αέρα.
“ Είναι πολύ στενάχωρο αυτό το γεγονός καθώς είναι επαγγελματίες και μένουν στην αβεβαιότητα αυτή αλλά και οι οικογένειες τους, ελπίζω να βρεθεί μια λύση.”
 
Η απόκρουση σου στην κεφάλια του Καρλίτος με το σκορ στο 0-0 κράτησε μέσα την ομάδα και σήμανε την αντεπίθεση για τη νίκη ;
“ Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια αλλά το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα, δηλαδή αν ο Ριέρα δεν έβαζε αυτό το γκολ η δίκη μου απόκρουση ίσως να μην είχε την ίδια αξία, όπως και το γκολ του Άντριαν αν εγώ είχα δεχθεί το γκολ, άρα είναι συλλογικό αποτέλεσμα και αυτή είναι η δουλειά μας, να κερδίζει ο Αστέρας Τρίπολης.”
 
Μετά από μια δύσκολη περίοδο βλέπουμε πολύ καλή εικόνα της ομάδας, ποιο είναι το μυστικό ;
“ Στο ποδόσφαιρο το μυστικό είναι μόνο η δουλειά. Προετοιμαζόμαστε πολύ καλά , έχουμε ένα καλό προπονητικό επιτελείο, γυμναστές και φυσιοθεραπευτές που εργάζονται με επαγγελματισμό και όλο αυτό βγαίνει στο γήπεδο.”
 
Ολυμπιακός την Παρασκευή,ακολουθεί για την ομάδα του Πειραιά και ευρωπαϊκό ματς θα έχουν αυτοί το άγχος;
“ Εμείς δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και είμαστε αισιόδοξοι. Το άγχος το έχει ο Ολυμπιακός και το ευρωπαϊκό ματς σίγουρα θα παίξει το ρόλο του καθώς το δέλεαρ της συμμετοχής στο Champions League είναι μεγάλο.”
 
Ο ΠΑΟΚ πέρασε εχθές, θεωρείς πως και Άρης και ΟΦΗ έχουν τύχη; Το ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να γυρίσει στις παλιές καλές μέρες;
“ Αρχικά θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, έπαιξε σωστά και με πάθος και το άξιζε. Ο Άρης και ο ΟΦΗ για μένα είναι τα φαβορί και μακάρι να περάσουν για να πάρουμε βαθμούς στην Ευρώπη, να μπορούν και ομάδες όπως ο Αστέρας να ξαναβγούν στις διοργανώσεις. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη να επιστρέψει εκεί που ήταν.”